UGUR89 Moderator 29 Tem 2026 #1 2026 yılı Ağustos ayı bakım maaşı yatan ve yatmayan illeri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
E engelli41 30 Tem 2026 #2 E devlet sosyal yardım 2022 maaşı guncellenmemis sizdede öylemi arkadaslar
O okatur 1 Ağu 2026 #5 Mert67' Alıntı: Bu ay evde bakım parası hangi bankaya yatacak acaba bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... halk banka yatacak
Mert67' Alıntı: Bu ay evde bakım parası hangi bankaya yatacak acaba bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... halk banka yatacak
B Burakcan Perşembe saat 18:11'de #8 Merhabalar halk bank hesabı açtırmadım, ziraat dan yatıyor diye? ne yapmam gerek eğer ziraata yatmazsa bu aylık bakım parası boşa mı gider ?
Merhabalar halk bank hesabı açtırmadım, ziraat dan yatıyor diye? ne yapmam gerek eğer ziraata yatmazsa bu aylık bakım parası boşa mı gider ?
X x53 Perşembe saat 19:36'de #9 Bende açmadim kendileri açmiş aile kart halkbankta mesaj geldi kimlikle gidip aldim maaşimda oraya yatti
Bende açmadim kendileri açmiş aile kart halkbankta mesaj geldi kimlikle gidip aldim maaşimda oraya yatti
V veli 1500 SMS Activated Dün 10:08 da #11 Komşumuz oğlu 6 kişi belediye çalışmaktadır 50.0000tl alıyor bakım maaşı almaya devam edermi gelir kırıteri uygunmu
Komşumuz oğlu 6 kişi belediye çalışmaktadır 50.0000tl alıyor bakım maaşı almaya devam edermi gelir kırıteri uygunmu
H Hssanb17 Dün 17:43 da #12 Sizdede böyle mi evde bakım ödemesi Ekli dosyalar IMG_1643.jpeg 215.4 KB · Görüntüleme: 47
M Mert67 Dün 19:01 da #14 Bu ay hangi bankaya yatacak ziraat bankasına mı yoksa halk bankasına mı yatırılacak evde bakım parası bilgisi olan varmı
Bu ay hangi bankaya yatacak ziraat bankasına mı yoksa halk bankasına mı yatırılacak evde bakım parası bilgisi olan varmı