3 Defa heyete girdim. Farklı rapor verdiler!

arkadaşlar ben üç defa heyete girdim engelli raporu için üç defa da bana farklı farklı derece verdiler bi tanesi %20 ibi tanesi %15 ve en son da %35 aldım. ve benim rahatsızlığımda kifoskolyoz sağ ayağım kısa sağ kolum zayıf ve yeteri kadar kaldıramıyorum. yani bu doktorlar işi ranta dökmüşler. ve bazıları ise bu raporu parayla çıkarıyorlar. bakın arkadaşlar üniversite mezunuyum ve hiçbir engelli sınavına giremiyorum. bu rapor için nasıl bir çözüm bulabiliriz. şimdiden teşekkür ederim.
 
Çok düşük oranlar almışın. Rapora itiraz et diyeceğim ama zaten 3 defa almışın. Bu durumda %40 ve üzeri bir rapor almak zor gözüküyor.
 
il saglik müdürlügüne itiraz edebilirsin ama %35 gecebilecegini zannetmiyorum zaten üc defada da alamamissin. baska rahatsizliklarinda olmasi lazim. ben %40 aldim hakem hastaneden
 
bendede kifoskolyoz var +bir kaçtanede rahartsızlık ama hala heyete giremedim

gss iptal etmişeler tekrar ssoyal yardımlaşmadan glir tespiti yaptırırp onaylatmam lazımmış

buda 2 ay sürüyormuş
 
Geri
Üst