D duer 1 Ocak 2023 #1 %40 Engelli raporum ve H ehliyetim var. Ötvsiz araç alabilirmiyim. Raporumun açıklama kısmında, sadece tertibatlı araç kullanabilir yazıyor. Ekli dosyalar Screenshot_2023-01-01-14-40-07-569_com.google.android.apps.docs.jpg 836.2 KB · Görüntüleme: 148
%40 Engelli raporum ve H ehliyetim var. Ötvsiz araç alabilirmiyim. Raporumun açıklama kısmında, sadece tertibatlı araç kullanabilir yazıyor.
İsen Buga 2 Ocak 2023 #7 duer' Alıntı: %40 Engelli raporum ve H ehliyetim var. Ötvsiz araç alabilirmiyim. Raporumun açıklama kısmında, sadece tertibatlı araç kullanabilir yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Alamaz. Önce Ehliyet değiş... H ehliyeti tarih oldu; süre uzatımı olsa bile eski o yüzünden vermezler.
duer' Alıntı: %40 Engelli raporum ve H ehliyetim var. Ötvsiz araç alabilirmiyim. Raporumun açıklama kısmında, sadece tertibatlı araç kullanabilir yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Alamaz. Önce Ehliyet değiş... H ehliyeti tarih oldu; süre uzatımı olsa bile eski o yüzünden vermezler.