Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%90 engelli adına alınan aracı kimler kullanabilir?
[MENTION=18065]Sld[/MENTION] engelli adına alınan araçlarda ötv ve mtv ödenmiyor kdv ödeniyor muhtemelen sizden vasi isteyeceklerdir. siz raporu alıp bir araç bayisine gidin onlar sizi yönlendireceklerdir.
Gittim otv yi %45 indiriyorlar ama yaşı 87 olduğu icin kredi cikartamiyorlar bizden ya nakit yada kredi cekin diyorlar kredi ceksem ne anladimki otv nin indirimi çektiğim kredinin faiziyle gitmiş oluyor (((
Gittim otv yi %45 indiriyorlar ama yaşı 87 olduğu icin kredi cikartamiyorlar bizden ya nakit yada kredi cekin diyorlar kredi ceksem ne anladimki otv nin indirimi çektiğim kredinin faiziyle gitmiş oluyor (((
Arkadaşlar üvey ablamın % 90 raporuvar emniyete gittim bilgi almak inçin ruhsata yazamıyoruz bişey dedi ama kotturollerde 3 çün dereceye kadar akraba aranıyor de di neyapacağımızı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar üvey ablamın % 90 raporuvar emniyete gittim bilgi almak inçin ruhsata yazamıyoruz bişey dedi ama kotturollerde 3 çün dereceye kadar akraba aranıyor de di neyapacağımızı bilmiyorum yardımcı olur musunuz