Adli tıp raporu sağlık raporumu etkiler mi?

arkadaşlar/80 raporum var pisikoz,ataturk devlet hastanesinden içkili ,motosiklet kullandım asliye cezada mahkemede davam suruyo,adlı tıpa gönderdi mahkeme,oradan gelecek dava raporu maaş aldığım raporuma yansirmi

[MENTION=3]Halil Yılmaz[/MENTION] abi etkiler..adli tıp raporu kati rapor sayılır mevcut saglik raporlari cezai ehliyet vs yetkisi taşimazken,adli tıp kurumu raporu herseyi bağlayicidir.. 3 temel kural yargi,yasama, yürütme!!

Sezer50 morelini bozmak gibi olmasin.adli tip kurumu mevcut saglik raporundan farkli bir seviyede rapor verirse.mevcut raporun iptal olur.
[MENTION=24555]Sezer50[/MENTION] ayrica sen trafik sucunda (hakli,yada haksiz) neden raporum var vs diyorsunki,bu tür faktörler asli cezada işe yaramaz basit bir trafik sucudur enfazla 5 yil ceza yersin onuda ertelerler!ayni durumda olan arkadaslara örnek olsun.hata yapip ben engelliyim ben anlamadim demeyin!

[MENTION=24555]Sezer50[/MENTION] yanliş anlamada,yargidan üstün bir mecra varmi?..ayrica etkilemiyecekse seni niye asli yargiya cikarip tekrar rapor istiyorlar bi sor bunu avukatina.cünkü bende ayni durumdayim..yinede avukatin bilir tabi ücret verdiğin kadar..gecmiş olsun.

Geri