selam arkadaşlar benim sorunum şu benimde adres değişikliği yüzünden bakım aylığım kesildi ama ben adresi değiştireli 1,5 sene oldu 20/06/2012 de bakım aylığını aldık ve 20/07/2012 tarihinde SHÇ den 2 görevli arkadaş geldi ve bize adres değişikliğini bildirmemişsiniz bakım aylığını aldınız mı diye sordular bizde daha almadık dedik ozaman kesilmeden bu evrakları hazırlayın gelin dediler neyse ben parayı çekmeye gittim para hesapta yoktu evrakları hazırladık verdik orada bakım aylığınız kesilmiş dedilerbenim anlamadığım biz adres değişikliğini nufus müdürlüğüne gidip yaptırdık oradan muhtara gittik orayada kayıt yaptırdık bu işlemler bilgisayar üzerinden yapılmıyormu ve bize hiç bir görevli adres değişikliğinde bildireceksiniz diye bir şey söylemedi ben evraklarımı 20/07/2012 de verdim bakım aylığı nezaman bağlanır acaba ve arkadaşlardan biri geçmişe yönelik paraları alıyorsunuz demiş gerçekten alabiliyormuyuz cevabı sizin forumlardan okuduğuma göre yazdım eğer doğruysa vip geriye dönük paranızı aldığınızda foruma yazarsan çok sevinirim birde mernis programı diye birşey varmış bunu açıklarsanız seviniriz mehmet bey şimdiden herkese teşekkürler