*2 ay once yazmistim sanirim cok msj geldigi icin yanitliyamamis olabilir.kardesim 2009 dan beri bakim parasi aliyor vasisi annem.evde buyukbabamdan maas alan halam, babamdan maas alan annem, ablam ve ozurlu kardesim...sorun şuki her sene eylul ayinda shcek ten aldigim dosyayi gerekli kurumlarda imzalatip teslim ediyordum.busene yeni bir memur atanmis dosyayi teslim ettigimde tam hic sorun yokken arkamdan siz nerede calisiuorsunuz dedi.ben istege bagli sigorta oduyorum dedim.ve sigortadan dokuman istedi.bu ilk kez bu sene istendi ve dokumanida dahil edip verdim.yani ben de aylik 922 lira kazaniyormusum.az once mektup geldi simdi geldi.KESILDI..Mehmet bey sizle sanki dertlesiyomus gibi uzun yazdim kusura bakmayin.beni ailem il disina yollamadi hic onlarin carsi pazar doktor v.s isleriyle mesgul olmak ve benden guven aldiklari icin.simdi ben sigorta odemeseymiydim yani .yapmam gereken bizim ev iki kat ben alt kata ikametimi acayimmi ? Cevap yazmasanizda tesekkur ederim icimi doktum kusura bakmayin