evli eşler ayrı hane de yaşıyorken sosyal yadım başvurusunda değerlendirme nasıl olur 2 evinde gelirimi hesaplanır
tşkler kardeşimher ayın 6 ve 7 sı gıbı baslar odemeler ve kasım ayında yenı zamlarla bırlıkte yatcak... mert hocam dogruyu söylemış
şuan net birşey yok kardeşim bakan ve sayın cumhurbaşkanımız açıklama yaptı ama ilerki zamanlarda e devlet üzerinden aile destek ödemeleri güncellendiyi zaman görecegiz kime ne yatar ilerki zamanlarda tam net bilmiyoruz mesela benim aile destek ödemesi 500 tl kasım ne kadar olur bilmiyorumBizler 550 tl alıyoruz nekadar yatacak 850 tl yoksa 1250 tl alacagiz
Cevaplarmısınız teşkkür
500 tl alıyorsa 850 tl olur neden mi ne kadar geliri var üzerinden hesapşamalar yapılıyorşuan net birşey yok kardeşim bakan ve sayın cumhurbaşkanımız açıklama yaptı ama ilerki zamanlarda e devlet üzerinden aile destek ödemeleri güncellendiyi zaman görecegiz kime ne yatar ilerki zamanlarda tam net bilmiyoruz mesela benim aile destek ödemesi 500 tl kasım ne kadar olur bilmiyorum
aynen kardeşim dogrudurşuan net birşey yok kardeşim bakan ve sayın cumhurbaşkanımız açıklama yaptı ama ilerki zamanlarda e devlet üzerinden aile destek ödemeleri güncellendiyi zaman görecegiz kime ne yatar ilerki zamanlarda tam net bilmiyoruz mesela benim aile destek ödemesi 500 tl kasım ne kadar olur bilmiyorum
500 tl alıyorsa 850 tl olur neden mi ne kadar geliri var üzerinden hesapşamalar yapılıyor
e devletten aile destek ödemeleriniyahu bu kadarmı beğenmiyonuz verilen parayı günü geldi geçti bi kişi sormamış noldu bu aile destek ödeme paraları diye.
850 tl alır diye düşünüyorum500 alan 900 alır diye tahmin ediyorum
yarın düşer ödeminiz hazır diye aile destek ödemeleri belki bu gecede güncelenir olasılık diye düşünüyorumE devletde gözükmüyor ne zaman yatacak acaba
ihşallah dedigiz gibi olur500 alan 1000 600 alan 1200 alır
Bugün belki 12 den sonra hesap kartlarına yataryarın düşer ödeminiz hazır diye aile destek ödemeleri belki bu gecede güncelenir olasılık diye düşünüyorum
ihşallah dedigiz gibi olur
tşk rabia annanem vefaat etti benim evde bakı. kısmında görüyordum seni aile destekdemi alıyorsunBen baktim yatmamış
Bende aile destek ödemesi alıyorum yatmamış daha ilerleyen günlerde belli olur galibatşk rabia annanem vefaat etti benim evde bakı. kısmında görüyordum seni aile destekdemi alıyorsun
yöneticimiydin yada.
eee ilk haftanın son günüydü bu gün noldu bu para