illaki açıklamasımı lazım bu aile destek paralarını yatması için bana bu ale destegini ön görmüşlerse illaki bunun bir tarihi zamanı vardır engelli maaşı gibi kusura bakmayın lafım size degil ödeme tarihi vardır bunu herkesde biliyor ayın 6 7 gibi hesaplara aktarılıyorArkadaşlar aile sosyal destek ödemesi yarin yatirilacakmis cumhurbaskani kabine toplantısından sonra açıkladı haberiniz olsun
bu modeller böyle işte veriyoruz ha görün yapıyolar tabi belki hakda verilebilir sonuçda veriyolarmı veriyolarillaki açıklamasımı lazım bu aile destek paralarını yatması için bana bu ale destegini ön görmüşlerse illaki bunun bir tarihi zamanı vardır engelli maaşı gibi kusura bakmayın lafım size degil ödeme tarihi vardır bunu herkesde biliyor ayın 6 7 gibi hesaplara aktarılıyor
bende acilmadi daha hesaba cekebiliyonuzmu bebde oda olmadi gecen seferAile destek ödemeleri PTT kurum odemelerinde güncellenmiş
ne kadar olmuş insan bi yazarAile destek ödemeleri PTT kurum odemelerinde güncellenmiş
Bana yatan 1400 tlbende acilmadi daha hesaba cekebiliyonuzmu bebde oda olmadi gecen sefer
tam deniyecem hata verdi falan sonrada otomatik ptt karta yukledi cekemedim hesaba.
ne kadar olmuş insan bi yazar
1250 mi 1000 mi öinceden ne aliyodunuz
tamam işte 500 alan 950 600 alan 1250 olmuş da edevlete giremiyom girse gidip cekcem emin olsamBizim e devlette ptt kurum ödemelerinde aile destek ödemesi görülüyor ama miktar ; 0 tl görünüyor açıklamada filan nolu hesabınıza aile destek ödemesi aktarılmıştır görülüyor. Sosyal yardım bilgilerine baktığımdada aile destek ödemesi 600 tl alıyorduk 1250 tl yatmış görülüyor.. şuan ptt ye gidiyorum bakalım.
yatti ama hesapda yokmu ama benim edevlet sosyal yardimlarda gozukuyo kesin yatmamismidir karta hesabaDurun bi gitmeyin biyere,Ben sydv gittim sordum yattı bugun cekersin dedi ama hesapta yok..Çekersem yazcam
benim hesabımda yok,sydv yattı diyor ama ptt hesapta yok ATM den bakınca bakiye cıkmıyor bekle
nasil yardimlasma bu bunca insandan ptt atm si yada diger atmler bi bakip yazan yokArkadaşlar çeken varmi
Bana yatan 1400 tl
Eskiden 500 tl alıyordum 950 tl olmuş 450 de çocuk parası