aynen bende onu merak edıyorum tek cocugum var .. 4 yaş 1200 tl yatmış hesaba gıdıp cekmedımHer ay mı bunu verecekler çocuk bileşeni yardımını arkadaşlar sayğılar
aynen bende onu merak edıyorum tek cocugum var .. 4 yaş 1200 tl yatmış hesaba gıdıp cekmedımHer ay mı bunu verecekler çocuk bileşeni yardımını arkadaşlar sayğılar
her ay bir sene denilmişti uzatılır mı orası cumhurbaşkanına kalmışBu aile destek ödemeleri her aymı 1200tl yatacak Bilgisi olan varmıdır
alım gucu artsın . ve ekonomıyı bı duzeltsınler 100 tane sosyal yardım cıkaracaklarına 1 adet yardım versınler oda calışmaya gucu olmayan ve engellı olup onun koşullarına göre iş ımkanı bulamayanlara ve evde hastası olup hayatını ona adayan kısılere vb..her ay bir sene denilmişti uzatılır mı orası cumhurbaşkanına kalmış
1 Yıl boyunca her ay, gelir durumunuz göz önüne alınarak 850 tl -- 1250 tl arası yatacak.. Süre konusunda bir değişiklik olursa duyurusu yapılır.Bu aile destek ödemeleri her aymı 1200tl yatacak Bilgisi olan varmıdır
bana 1300 komşuma 1650 yattı diğer komşuma 950 ?1 Yıl boyunca her ay, gelir durumunuz göz önüne alınarak 850 tl -- 1250 tl arası yatacak.. Süre konusunda bir değişiklik olursa duyurusu yapılır.
hıcbır gelır yok evde sosyal yardımlarla gecınıyoruz.. 1200 yatmış ... evde sgksı olan kısıye ıse 1450 anlamadım bu işi ben...bana 1300 komşuma 1650 yattı diğer komşuma 950 ?
Kurum hanelerin resmi gelirlerine göre hareket ediyor, birde hanedeki okuyan her çocuk içinde ayrı bir destek otomatik olarak eklenerek ödemeler yapılıyor.bana 1300 komşuma 1650 yattı diğer komşuma 950 ?
hıcbır gelır yok evde sosyal yardımlarla gecınıyoruz.. 1200 yatmış ... evde sgksı olan kısıye ıse 1450 anlamadım bu işi ben...
3 kısı onlarda aynı x kışının cocuguda aynı yaşta 1450 yatmış .Kurum hanelerin resmi gelirlerine göre hareket ediyor, birde hanedeki okuyan her çocuk içinde ayrı bir destek otomatik olarak eklenerek ödemeler yapılıyor.
Hiç bir geliri olmayana 1250 tl ödeme yapılıyor. Evde sgk lı olan olsada nufusa ve öğrenci durumuna göre değişken rakamlar yatırılmış.
Ben şimdi çektim engelli aylığınıyakınlarında ptt olan varsa kontrol edebilirmi edevlete geç düşüyor boşuna bi iki gün beklemeyelim ptt e yatıyor sonra edevlete geçiyor.güncellenmeye başlamış çünkü yatmış olabilir ptt e.
ayın 7 sinde itibaren yatar hesaplaraBen şimdi çektim engelli aylığını
Aile destek ödemesi daha düşmemiş ödemelere
Aile destek ödemesini ben ilk kez alacağım engelli aylığı ile aynı hesaba mı yatacak?Ben şimdi çektim engelli aylığını
Evde bakım maaşı alanlar için devlet sgk ödemeyecek, bu konuda baskılar artınca devlette bakım yapan kişinin sgk lı çalışmasına olanak sağladı, kişi hem hastasına bakım yapabilecek hemde günde 8 saatlik bir iş hayatı olabilecek.Ya arkadaşlar benim sorum olacak sepatik bey evde bakım maaşı sigortalı yapacaklardı bakıcıya pirim yatıracaktı bu devlet ne oldu yılardır bekliyoruz yokmu bir haber teşkkür ederim şimdiden
Engelli maaş ödemeleri her ayın 5. günüden itibaren doğum yılının son rakamına göre hesaplara geçiyor, aile destek ödemeleri ise her ayın 7. günü hesaplara geçiyor.Aile destek ödemesini ben ilk kez alacağım engelli aylığı ile aynı hesaba mı yatacak?
Benimki öyle engelli maaşımın yattığı karta yatıyorAile destek ödemesini ben ilk kez alacağım engelli aylığı ile aynı hesaba mı yatacak?