Araştırma hastanesinden alınan sağlık kurulu raporu geçerli olur mu?

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var yine:)

diyelim ki
bir devlet hastanesi heyetinden h sınıfı alır raporu aldınız;

fakat şimdi iyisiniz..

bu durumda: özel polikilinikten alınan sağlık raporu b sınıfı alabilir raporu kabul edilir mi?

diğer bir sorum ise araştırma hastanesinin heyetinden alınan b sınıfı alınabilir raporu kablu edilir mi?

sağlık kurulu raporu derken denilen heyet mi? bir de bir şehirde iki tane devlet hastanesi var ise ben birinden aldim diğerine başvursam rapor için kabul olur mu? yani (aynı hastaneye başvurmazsak)

hocam affiniza sığınıyorum. şimdi bir hastane h sınıfı alabilir verdi ben bunla kayıt odlum sertifkayi aldım. şimdi bu sertfika meb sisteminde görünüyormuş. ben b alabilir raporu aldım mı başka hastaneden sorun çıkar mı?

Yani milli egitimde kayıtlı oluyormu net bilgim yok ancak daha önce H sınıfı almışsanız başka hastane B verirmi alabilirmisiniz pek emin degilim

Başvurup şansınızı deneyin dedigim gibi net bilgiye sahip degilim yanıştıcı bilgi vermek istemiyorum başvurup neticeyi bizimle paylaşırsanız sayenizde bilgi edinmiş oluruz

tamam hocam yarın meb ile görüşeceğim. bir de.. zaten deneyimlerimi paylaşıyorum. h yi b ye çevirme presüdürü açıkladım:)

Rapor için para ödüyorsunuz rapor ve araç alım raporları ücrete dahil sorma sebepleri sizi sevk ederken raporun istenilme amacına yazmak için soruyorlardır.

Geri