haksızsın tabii hem de çoook. Benim güzel yürekli kardeşim siteye uğra dediysem ille de bir şeyler yazmak, çizmek zorunda değilsin ki? Hem kendini hiç de küçümseme senin engelsiz geyiklerini unutmadım daha
Donanıma gelince estağfurullah çok teşekkür ederim ama herkesin bir yaşam tecrübesi ve herkesin bir donanımı vardır kendince. Mesela ben kamuda çalışma koşulları hakkında hiçbir şey bilmiyorum tamamen sizlerden öğreniyorum çünkü benim kamuda çalışan arkadaşım hiç olmadı bu siteye kadar Hakkarinin o kadar karlı olduğunu da bilmezdim sen resimleri ekleyinceye kadar ve daha bir sürü şey kardeşim.
Sen yine de sık sık gel, uğra insan evini hepten boş bırakır mı kardeşim? arada yokla olur mu?
Sen ve diğer bütün üyeler bizim için çok değerlisiniz ve hepiniz bu sitenin bir rengisiniz. Gökkuşağı renklerinden biri eksik olunca olur mu hiç?
Sağlıcakla kal, paylaşımla kal dileklerimle...
Vallahi abla bu güzel cevabını cevapsız bırakmak olmazdı ama amcamı yeni kaybettim cevap verecek durumda da değilim. En iyisi durumumu yazayım dedim.
Esasında bir zamanla hiçbir şey bilmezdim. ( Raporum bile yoktu ) Sitelerde öğrene öğrene ( Öğretenlerden Allah razı olsun ) memur bile oldum. Tüm bunlar engellilere özel açılmış siteler sayesinde oldu. ÖMSS sınavına hazırlandığım zamanlarda bu siteye gelirdim hep. Adını vermeyeceğim bir arkadaşla birlikte çalıştık çeşitli yollarla. Forumda aklımızdaki sorulara cevap verenlerin sayesinde yol aldık. Şükür o da kazandı ben de...
Fakat çalışmaya başladıktan sonra hayat gerçekten değişiyor. Eskiden bıkkınlık veren zaman artık değerli bir hale geliyor. Günlük kendimize ayırdığımız zaman kısıtlı...
( İngilizce de öğrenmeye karar verdim set aldım da bilmiyorum hakkını verebilecek miyim )
Ben ÖMSS sürecini bu sitede geçirdim hakkını veremem gerçekten.
Cevap veremem dedim de başta baya da cevap verebiliyormuşum
Yazdıklarınla kendimi gözden geçirecem.... Sen de sağlıcakla kal abla....