Bu rapor ile ÖTV den faydalanabiliyor muyum?

nevzatc

SMS Activated
eklediğim rapor ile ÖTV den faydalanabiliyor muyum? bakıp bilgi verebilecek var mı?

Ekli dosyalar

• rapor.pdf
    675.5 KB · Görüntüleme: 38
Bekleyeceksiniz yasa işleme konulmadı.
sorunuza gelince; rapordaki açıklama kısmı boş bırakıldı. Rapora göre Ehliyet alamayacak durumdasın ama belirtmemiş. bana göre Araç alabilirsiniz araç.da sizin bulunmanız koşulu ile kullanılabilir.
Önce yasanın yürürlüğe girdiğinden net emin olunmasından bekleyelim: sonra bayiye gidersiniz.

Ben şahsi düşüncemi söyledim aksi durum varsa bilmek lazım.

Bugün aile hekimine sürücü belgesi için başvurdum sevk işlemlerini yaptım yetkili kurumdan devam edeceksin dedi zaten sürücü olamaz çıkacak ama ortopedi "ftr nin görüşü uygundur" yazıyor vergi dairesi ortopedik oran ve sürücü olup olamayacağımın belgelenmesini istiyor ftr yi kabul etmiyor çok karışık bir durum var

Bugün aile hekimine sürücü belgesi için başvurdum sevk işlemlerini yaptım yetkili kurumdan devam edeceksin dedi zaten sürücü olamaz çıkacak ama ortopedi "ftr nin görüşü uygundur" yazıyor vergi dairesi ortopedik oran ve sürücü olup olamayacağımın belgelenmesini istiyor ftr yi kabul etmiyor çok karışık bir durum var
FTR karar vermiyor, sadece gördüklerini yazar. Nihai kararı sürücü olup olmayacağına dair İl Halk Sağlığı Komisyonu karar verir. Çünkü itiraz edildiğinde -siz değil diğerleri itiraz edebilir- sorumlu merci onlar olacak. İtiraz sonucu, yanlış teşhiş konulursa doktorların görevlerini ve işlerini etkiliyor.
Önerim en son karar olan komisyon kararını beklemeniz.
Geçmiş olsun...

Geri