Çalışamaz raporu emeklilikte sorun olurmu ?

2001"de % 90 işkur kaydım var. 2004 ssk girişliyim şuanda çalışıyorum.vergi indirimi için başvurdum göz % 78 cildiye % 20 verdi perşembe günü heyete gireceğim heyette rapora çalışamaz ağır özürlü yazarlarsa şu andaki işhayatıma veengelli statüsündeki emekliliğe bir engel oluştururmu ?

Emeklilik için bir sorun oluşturmaz. İş hayatına gelince; raporda çalıştırılacağı ve çalıştırılamayacağı alanlar yazar. Örnekse "uzun süre ayakta çaşıştılımaz, masa başı işlerde çalıştırır." vb. gibi...

Cevabınız için teşekkürler halil bey.Ben yeni alacağım bu raporu istihdam için kullanmak istemiyorum, işkurda kaydı olan % 90 çalışabilir hassas görmeyi gerektiren alanlar hariç bu raporun hükmü devam edermi yeni raporu işkura ibraz etmediğim sürece ?

Halil bey ben vergi indirimi için bu raporu alıyorum verilen oranlara göre % 82 sürekli ağır özürlüveya çalısamaz ibareleri olursa , mevcut çalışmakta olduğum işimi veya işyeri değişikliğinde İŞKUR umunda sen yeni çalışamaz raporu almışsın sen artık çalışamazsın derlermi ?

Çalışamaz raporu iş-kur için sıkıntı olabilir ama dediğim gibi raporlarda çalışamaz ibaresi yerine "çalışacağı ve çalışamayacağı alanları" yazar...

slm ben 2006 da % 90 çalışamaz raporu aldım.Nelerden yararlanabılırım.Aldığım sadece 2022 maaşı birde eşimin bana baktığı için bakım maaşı.

Geri