Siz nereden öğrendiniz bu bilgiyiBu ay denetim varmış o yüzden e devlette gözükmüyormuş kardeşler
Bizzat bursa 'da sosyal hizmetlere sordum meraklımıyım kardeşim kafa karıştırmaya.Denetim yok sistem arızası e devletteki milletin kafasını karıştırmayın
Bursa sosyal hizmetler böle bilgi verdi.bodro vs evrak yenileyip tekrar istedilerSiz nereden öğrendiniz bu bilgiyi
Sizin evraklarda bir sorun vardır ondan dolayı evrak yenileme istemişler sizden bizzat sosyal hizmetlerde görev yapan arkadaşımdan aldığım bilgiyi size iletiyorum. Yılda kaç defa sosyal hizmet denetime çıkıyor ve bu ay denetime mi çıkılmış soruma yenilenme olduğu zaman çıkılır cevabı verdiBizzat bursa 'da sosyal hizmetlere sordum meraklımıyım kardeşim kafa karıştırmaya.
Bursa sosyal hizmetler böle bilgi verdi.bodro vs evrak yenileyip tekrar istediler
Çünkü il ve ilçe mudurluklerini aradığımda da Mayıs ayı maaşını erken aldığınız için görünmüyor demişlerdi ege ki kesilme gibi durum söz konusu olursa zaten e devlette kayıt bulunamadı bilgisi verilirdiSizin evraklarda bir sorun vardır ondan dolayı evrak yenileme istemişler sizden bizzat sosyal hizmetlerde görev yapan arkadaşımdan aldığım bilgiyi size iletiyorum. Yılda kaç defa sosyal hizmet denetime çıkıyor ve bu ay denetime mi çıkılmış soruma yenilenme olduğu zaman çıkılır cevabı verdi
Yenilenme olduğu zaman denetime çıkılıyo derken Rica etsem Biraz daha açar mısınSizin evraklarda bir sorun vardır ondan dolayı evrak yenileme istemişler sizden bizzat sosyal hizmetlerde görev yapan arkadaşımdan aldığım bilgiyi size iletiyorum. Yılda kaç defa sosyal hizmet denetime çıkıyor ve bu ay denetime mi çıkılmış soruma yenilenme olduğu zaman çıkılır cevabı verdi
Çünkü il ve ilçe mudurluklerini aradığımda da Mayıs ayı maaşını erken aldığınız için görünmüyor demişlerdi ege ki kesilme gibi durum söz konusu olursa zaten e devlette kayıt bulunamadı bilgisi verilirdi
Evin geliri artması sonucu,engellinin vefatı sonrası ve ya adres değişikliğinden dolayı sosyal hizmetleri bilgilendirdiginde ödemenin ödenip ödenmemesi konusunda yetkililer engellinin evini ziyarete gitmesinden bahsediyorYenilenme olduğu zaman denetime çıkılıyo derken Rica etsem Biraz daha açar mısın