E devlet evde bakım

Selam arkadaşlar bilginize ihtiyacım var bir çocuk &90 engelli diğeri &70 engelli zihinsel hastalık durumu var bir anne iki çocuk içinde ayrı ayrı evde bakım maaş ala bilir mi baba yok anne iki çocukla yanız yaşıyor normalde uzun yıllar önce bir çocuğa bağlanmış diğerine bağlanmamış anne pek bunları bilmediği için uğraşmamış ikisi de 18 yaş üstü bu evde bakım aylığı her hasta insan için tanınan bir haktır birine veriyoruz diğeri alamaz diye bir yasa olamaz veya olmaması gerekiyor ikisi de engelli aylığı alıyor ama bakım aylığı birisi anlamıyor nereye itiraz etmemiz lazım teşekkürler

İl ve ilçe mudurluklerini aradım ikisi de maaşı erken aldığınız için diyor tahminime göre haziranın ilk haftasi güncel şekilde yansır e devlete

Bizzat bursa 'da sosyal hizmetlere sordum meraklımıyım kardeşim kafa karıştırmaya.

Bursa sosyal hizmetler böle bilgi verdi.bodro vs evrak yenileyip tekrar istediler
Sizin evraklarda bir sorun vardır ondan dolayı evrak yenileme istemişler sizden bizzat sosyal hizmetlerde görev yapan arkadaşımdan aldığım bilgiyi size iletiyorum. Yılda kaç defa sosyal hizmet denetime çıkıyor ve bu ay denetime mi çıkılmış soruma yenilenme olduğu zaman çıkılır cevabı verdi
Sizin evraklarda bir sorun vardır ondan dolayı evrak yenileme istemişler sizden bizzat sosyal hizmetlerde görev yapan arkadaşımdan aldığım bilgiyi size iletiyorum. Yılda kaç defa sosyal hizmet denetime çıkıyor ve bu ay denetime mi çıkılmış soruma yenilenme olduğu zaman çıkılır cevabı verdi
Çünkü il ve ilçe mudurluklerini aradığımda da Mayıs ayı maaşını erken aldığınız için görünmüyor demişlerdi ege ki kesilme gibi durum söz konusu olursa zaten e devlette kayıt bulunamadı bilgisi verilirdi

Çünkü il ve ilçe mudurluklerini aradığımda da Mayıs ayı maaşını erken aldığınız için görünmüyor demişlerdi ege ki kesilme gibi durum söz konusu olursa zaten e devlette kayıt bulunamadı bilgisi verilirdi
Yenilenme olduğu zaman denetime çıkılıyo derken Rica etsem Biraz daha açar mısın

Yenilenme olduğu zaman denetime çıkılıyo derken Rica etsem Biraz daha açar mısın
Evin geliri artması sonucu,engellinin vefatı sonrası ve ya adres değişikliğinden dolayı sosyal hizmetleri bilgilendirdiginde ödemenin ödenip ödenmemesi konusunda yetkililer engellinin evini ziyarete gitmesinden bahsediyor

E devlette görüyormusunuz evde bakım maaşını bende görünmüyorda
Bu şekilde görünmekte bir haftadır

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220528-002103_e-Devlet.jpg
    Screenshot_20220528-002103_e-Devlet.jpg
    128.5 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Geri