Peki sana bir şey sormak istiyorum Benim 3 ay önce kontrole gelmişlerdi Ondan öncesinde 2 ay kadar e-devlet'te bu sayfayı görüntüleyerek evde bakım aylığını görüntüleyebilirsiniz yazıyordu o yüzden cimere yazmıştım e-devlet'te bir senedir aldığım evde bakım aydınlığını göremiyorum diye sonra kontrole geldiler evrakları yenilememizi istediler acaba cimer'e yazdım diye mi kontrole geldiler eve giren gelirde falan değişiklik yok ya da babam vefat etti o yüzden mi kontrole geldiler acaba bakıcı annem bu aradaEvin geliri artması sonucu,engellinin vefatı sonrası ve ya adres değişikliğinden dolayı sosyal hizmetleri bilgilendirdiginde ödemenin ödenip ödenmemesi konusunda yetkililer engellinin evini ziyarete gitmesinden bahsediyor
Evde bakıma muhtaç olan babanız ise babanızın ölümü sonrası zaten evde bakım aylığına hak kazanmanız mümkün olmuyor. Evdeki engelli her kimse büyük ihtimalle çimlere yazdığınız yazıdan yola çıkarak araştırma sonucu evraklarınızı yenilemeniz istemislerdirPeki sana bir şey sormak istiyorum Benim 3 ay önce kontrole gelmişlerdi Ondan öncesinde 2 ay kadar e-devlet'te bu sayfayı görüntüleyerek evde bakım aylığını görüntüleyebilirsiniz yazıyordu o yüzden cimere yazmıştım e-devlet'te bir senedir aldığım evde bakım aydınlığını göremiyorum diye sonra kontrole geldiler evrakları yenilememizi istediler acaba cimer'e yazdım diye mi kontrole geldiler eve giren gelirde falan değişiklik yok ya da babam vefat etti o yüzden mi kontrole geldiler acaba bakıcı annem bu arada
Bu sayfayı görüntüleyerek almış olduğunuz evde bakım maaşını görüntüleyebilirsinizMerhabalar
Şuan e devlette evde bakım sayfanızda ne görünüyor acaba
Yok yarın inşallah görünürEvde bakım maaşını gören var mı acaba arkadaşlar ben de hala görünmüyor bu şekilde
Benimde mayıs ayı hersene konturol yapıyorlar aradılar haziranin ilk haftasina kadar gelin evraklari vs yaptirun dedilerBizzat bursa 'da sosyal hizmetlere sordum meraklımıyım kardeşim kafa karıştırmaya.
Bursa sosyal hizmetler böle bilgi verdi.bodro vs evrak yenileyip tekrar istediler
Hiç bir şey gözükmüyor malesef.An itibari ile düzelmiştir.
Dogru mu anladım arkadaşım ayın 5inde mi görebileceğizGüncelleme nedeniyle böyle sıkıntı oluşmuş 05.06.2022 tarihinde güncel bir şekilde e devlet sisteminde görünür
Sizinki görüyor mu acabaGüncelleme nedeniyle böyle sıkıntı oluşmuş 05.06.2022 tarihinde güncel bir şekilde e devlet sisteminde görünür
Sizde ne görünüyorsa bende de aynısı görünüyorSizinki görüyor mu acaba