İyi günler siz kendinizmi başvurmuştunuzAslında bu ayın 14 hesabımda 1 buçuk ek bı para vardı ne oldgunu anlamdm ilk e devletten baktm gıda yardımı olarak yazıyordu
Yok hayır başvuru yapmadm ben normal engelli parası yatmış mi diye baktm ziraat kartında fark ettm sonra e devlete baktm sosyal hizmetler bölümünde gıda yardımı olarak geciyorduİyi günler siz kendinizmi başvurmuştunuz
Her ikisinide aliyorumEngelli maaşımı alıyorsunuz evde bakımmı
Teşekkür ederimYok hayır başvuru yapmadm ben normal engelli parası yatmış mi diye baktm ziraat kartında fark ettm sonra e devlete baktm sosyal hizmetler bölümünde gıda yardımı olarak geciyordu
Her ikisinide aliyorum
seçim öncesi Ulusal Hane Ziyareti Yardım Programı adı altında 500 tl bakıcılara yatırıldı diye duymuştum ama 1500 tl ek evde bakım alanlara yatırılacak diye bir söylem var ama ne zaman hayata gecip hesaplara yatırılacak bilemiyorumYok hayır başvuru yapmadm ben normal engelli parası yatmış mi diye baktm ziraat kartında fark ettm sonra e devlete baktm sosyal hizmetler bölümünde gıda yardımı olarak geciyordu
İyi günler aile destek programından da yararlanıyor musunuz acabaHer ikisinide aliyorum
Evet onun süreside bitiyor Haziran'da son diye biliyorumİyi günler aile destek programından da yararlanıyor musunuz acaba
Ama anlamdgim böyle bişey oldu önce 500 yatmsti onu aldım iki gün sonra falan işte para yatmış mi diye baktığımda bin TL gördüm kaymakamlikta isim vardı onu halledeyim derken adam bna sizin adınıza bin TL yatmış aldınız mı dedi bnde evet gördüm ama ne oldgunu anlamdm dedim gıda yardımı dedi bı seneye yakın dur gıda yardımı yapılmiyseçim öncesi Ulusal Hane Ziyareti Yardım Programı adı altında 500 tl bakıcılara yatırıldı diye duymuştum ama 1500 tl ek evde bakım alanlara yatırılacak diye bir söylem var ama ne zaman hayata gecip hesaplara yatırılacak bilemiyorum
PTT de mi yatmıştı yoksa ziraat hesbainda miEvet onun süreside bitiyor Haziran'da son diye biliyorum
Ama anlamdgim böyle bişey oldu önce 500 yatmsti onu aldım iki gün sonra falan işte para yatmış mi diye baktığımda bin TL gördüm kaymakamlikta isim vardı onu halledeyim derken adam bna sizin adınıza bin TL yatmış aldınız mı dedi bnde evet gördüm ama ne oldgunu anlamdm dedim gıda yardımı dedi bı seneye yakın dur gıda yardımı yapılmiy
ordu bna durup dururken neden dedgimde bilmiyorum dedi
evde bakım parası alanlara mı yatacak bu paraBugün bir kaç yerde duydum ve okudum 1500 TL ye kadar evde bakım aylığı alanlara ek bi yardım veriliyormuş bilgisi olan var mı ve e-devlete bakıma ihtiyacı olan engelliler evde bakım talepleri diye sayfa açılmış başvuruda bulunan dönüş alan var mı ?
Sayfaya girdim ama adınıza kayıtlı rapor guncellemsi yapın diyor ama engelli olan ben değilim kızım. Nasıl olucak bilmiyorum. Siz yapabildiniz miBugün bir kaç yerde duydum ve okudum 1500 TL ye kadar evde bakım aylığı alanlara ek bi yardım veriliyormuş bilgisi olan var mı ve e-devlete bakıma ihtiyacı olan engelliler evde bakım talepleri diye sayfa açılmış başvuruda bulunan dönüş alan var mı ?
Ziraat kartına yatmistiPTT de mi yatmıştı yoksa ziraat hesbainda mi
evet muhtemelen öyle benim de bu gün akşam üstü vakıftan 2 koli gıda yardımı geldiBin 500
Gıdadır
Yardımı