Elle kumandalı engelli aracı yerine gaz pedalı sola alınmış?

B sinifi ehliyetimi h sinifi ehliyete çevirmek istedim sağ ayağim polio sekeli başka bir özrüm yok bursa devlet hastanesinden h sinifi ehliyet alir elle kumandali özel tetibatli araç kullanir ibareli rapor aldim bura göre
1- gaz pedali sola alinmiş aparat yaparak engelli araçi alabilirmiyim sadece sağ ayağim özürlü
2-ötv den yararlanabilirmiyim
şimdiden teşekkürler

Raporda yazan ibareler ÖTV indirimli araç almanız için yeterlidir. Bu arada siz kafanıza göre aparat değiştiremez-takamazsınız, raporda hangi aparat denmişse o.

Rapora, az pedalı sol ayağa aktarılmış donanıma sahip otomatik vitesli araç kullanır ibaresini yazdırabileceğinize inanıyorsanız denemenizde fayda var. Yazarlarmı tam emin değilim.

halil abi bana normal sağlık raporu vermişler özürlü sağlık raporu vermemişler o kadar söylememe rağmen rica etmeme rağmen şu ibareyi yazmışlar elle kumandalı özel tertibatlı araç kullanır H sınıfı ehliyet alır bu ibarelerin yada bana verilen sağlık kurulu raporunun özürlü sağlık kurulu raporu olmamasının ötv indirimini etkiler mi lütfen yardım

Araba alman için sorun çıkarmaz. Zira ötv indirimli araç almak için özür oranının hiç bir önemi yok.

Halil bey sağlık raporumda elden kumandalı araç kullanır raporu vermişlerdi 2013 senedinde ehliyeti yenilemek için heyete girdim bana aynı görevi gören ama elden kumanda yerine sola gaz pedalı vermişler yeni araç alacağım sorun olur mu Bu arada sorunum Sağ ayak polio sekeli.
Sorun çıkarsa ne yapmam gerekir
Teşekkürler

Sağlık kurulu raporumda H sınıfı sürücü olur
Elden kumandalı araç kullanır yazıyor
Aldığım yeni ehliyette ise kod 25.08 (gaz solda kullanır )

Selam maliye otv araç indirimi evrakları onaylaması kaç gün sürüyor bilen var benim 20 gün oldu daha onaylanmadı

Geri