Engelli ehliyet yenileme saglik kurulu raporu

Gunaydin Isen Bey,
Ben normal ehliyetimi 34 yil once aldim fakat 2004 yilinda beyin kanamasi gecirdigimden sag taraftan felc kaldim. Simdi sadece otomatik araba kullanabiliyorum. O yuzden ehliyet yenilemesi yapmak icin dun once saglik ocagina gittim ve beni devlet hastanesi noroloji yonlendirdiginden bende yakin sayilabilecek ankara murat eker hastanesine gittim. Oradaki uzm.dr ilk once para yatirman gerek dedi ve 300 tl yatirdiktan sonra tekrar yanina gittim. Sonra bilgisayarda bir seyler yazdiktan sonra komisyona kaydini yaptidim onlar size gunu saatini soyliyecek dedi. Bende nereye gidecegim dedigimde ben bilmiyorum saglik ocagina sor dedi ve beni gonderdi. Saglik ocagina sordugumda o da bende bilmiyorum emniyeti ara trafik komisyonunu sor dedi. Internetten arastirdigimda il saglik mudurdulugu komisyonu diyordu onlari aradim biz ilgilenmiyoruz dediler ve kapattilar telefonu. Dun aksam ve bugun gittigim hastaneyi aradimsaglik kurulu sekreterligini ariyorum telefona cevap bile vermiyorlar. Sizden ricam bu komisyon nerede, nasil gidebilirim vb veya hastaneden parami iade alabilir miyim cevap verebilirseniz sevinirim. Kolay gelsin size.
Baştan yanlış...

Tam teşekküllü hastane yerine küçük hastane seçmişsiniz. Hastane sizi ayrıca yanlış yönlendirmiş. . En azından o hastanenin ehliyet vermeye yetkili olup olmadığına bakacaksınız. Başvuru yaparken de soracaksınız. İşyerime yakın diye o hastane seçmek istedim ama ehliyet üzerine rapor vermediği öğrendiğimde vazgeçtim. Küçük olsun hızlı sonuçlanır sandım, ehliyet vermeye yetkili değildi. Vazgeçmiştim.
Heyete girmeyeceksiniz doktor raporu alıp gidecektiniz. Heyet olmadığı için para yatırılmıyor.

Sil baştan yapmanız gerekiyor: elinizdeki rapor ile sevk raporu yetkili hastane örneğin etlik veya bilkent şehir hastanesi öneririrm, orada heyete girin. Normal heyet değil de ehliyet yenileme heyeti. Bilkent Onkoloji hastanesinden sansını deneyin ama Heyet Kurulu değilde O yere yakın ehliyet yenileme heyeti var. Sansınızı orada deneyiniz.

Heyetten sonra Numune (eğer yeri değişmedi ise) Hastanesinde komisyon kurula gideceksiniz. Sizi yönlendirirler.

Geri