Gazoz Agacı
Moderator
Bütün sorunlarınız çözüldü tek çözülmeyen derdiniz o olmuş
Aslında bu tek cümle ne çok şey anlatıyor anlayabilene, anlamak isteyene, çözebilene!
Evet haklısınız hiçbir sorunumuz çözülmedi ve engelliler içinde böyle bir sorunun varlığı bile sizi yeterince rahatsız etmeye yetiyor değil ki çözümü için alternatifler sunabilme şansınız olsun!
Sorun kadınların bu konuda sessiz kalması aslında engelli yada engelsiz kadın yada erkek arasında çok da fark olmamalı bana göre insanlığın özellikle Türk insanının yapısında var tabu olarak üstü örtülmüş, cinsellik gibi bıçarsırtı bir mahrem konunun uluorta yazılıp, çizilmesi , söylenmesi, tartışılması zaten imkansız da...
Aynı sitede aynı satırlarda çoğunluğun biz,bizim, bizler, bizlerin dediği bir ortamda bir an'da siz olmakla irkildim aslında yani bilmiyorum ama burada bana ilginç gelen sorunlarıNIZ, derdiNİZ yani BİZ değil SİZ olmakla ayrıştırılmaktı.
Konu derin, zaman kısıtlı, uykusuz bir gecenin sabahı pazartesi olunca ben daha fazla yazmamam gerektiğini düşünüyorum ama yine de bu cümleyi dikkatle okumanızda fayda var ki bu bilimsel bir gerçektir aynı zamanda...
'' Cinsellik de tıpkı barınmak, yemek yemek, su içmek, hava almak, uyumak, özgürce dolaşmak, düşünmek vs vs gibi yaşamsal bir ihtiyacıdır HEPİMİZİN !!! ''