Selam ZEYCAN,
Sizin düşünceniz sizi bağlar ancak şu noktada bir açıklama yapmak isterim ki her şeyden önce cinsellik konusunda bir yorumda bulunmak, bir yazı yazmak yada yazılanları okumak utanç verici değildir belki sizin tercihiniz olmayabilir buna saygı duyarım ancak bu konuda paylaşım yapan yada yazan arkadaşlarımı hatta beni bile edepsizlikle suçlamanız hayret verici. Burası evet Türkiye ve dünyanın en güzel en yaşanası ülkesi ve benim biricik vatanım o ayrı ama arkadaşım cinsellik tamamen insani bir konudur ve bunun konuşulmasından her ne kadar rahatsız olsanız da bu konu tüm dinlerde vardır. Müslüman bir ülkeyle yada müslüman olup olmamakla ilgisi bile yoktur ki ayrıca siz neden bu denli rahatsız oldunuz ki? Sonuçta bu konuyu okudunuz ve rahatsızlığınızı dile getirerek aslında ilginizi belli etmiş olmadınız mı?
Bazen insanlar kendilerine bile itiraf edemediklerini bir başkasına rahatlıkla söylerler. İşte sizinki de tıpkı böyle bir yaklaşım. Kusura bakmayın ama siz yazdığınız için ben yazmak zorunda kaldım sonuçta tüm canlılar için geçerli olan bir doğa olayı.
Sizi sadece bilgisizliğinizi dile getirdiğiniz için tebrik ediyorum. Aslında önemli olan insanın neyi bilip bilmediğini bildiğini kabul etmektir ve bu bakımdan gerçekten siz yüreklisiniz. Bilgisizliği yenmenin en kolay ve basit yolu öğrenmeye açık olmaktır. İstediğiniz kadar okuyun ve hangi konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız o konuda okuyun diğer konular size utanç verici gelmemesi dileklerimle,