%60 alırsın benceMerhaba, ben astım, şeker, kolesterol, yüksek tansiyon, hastasıyım. troidlerimi her ikiside ameliyatla alındı.bel kaymasından dolayı belime 6 adet platin vida uygulandı. Sol kulağımda da %5 işitme kaybı var. Bu rahatsızlıklarımdan ne kadar engelli oranı alırım.
AÇIKLANINCA YAZARSIN BİZEDE MERAK ETTİMBel kaymasından %10 troid ameliyatına %10 tansiyona %10 kolesterol %10 astım %20 toplam %60 yapıyor. Balthazard formülünden sonra %47 net oran kalıyor. 21 temmuzda heyet açıklanacak. Acaba rapor alırsam bu hastalıklardan dolayı raporum sürekli mi yoksa süreli mi olur.
Şekerdende puan alman gerekiyordu tip 2 diyabet 20 tip1 40 diye biliyorum.şekerden oran vermedilermi onu anlamadım.Engelli raporum, oranı %48, süresi 1 yıl olarak verildi. Hastalıklarımın kronik olmasından dolayı rapora itiraz hakkımı kullandım. Hakem hastane için gün aldım. Engelli raporumun süresiz olması için dağa başka hangi kronik hastalıklara sahip olmam gerektiğini anlayamadım. Astım, hiper tansiyon, troid, kolesterol, bel kaymasıdan dolayı platin. Bunların hepsi kronik hastalıklara dahil. Bakalım sonuç ne olacak.
Çok geçmiş olsun inşallah öyle birşey çıkmazKemik iliği biyopsisi yaptim sanuc cikti Allah korusun ilik kanseri sonucu çıkarsa engelli raporu oranı kaç olur bilen var mı
kardeşim allah korusun ne edecen engelli oranını canmı önemlimi yoksa digerimiKemik iliği biyopsisi yaptim sanuc cikti Allah korusun ilik kanseri sonucu çıkarsa engelli raporu oranı kaç olur bilen var mı
Diyabet 1 ise %40 rahat alır. Sizinki ne durumda bilmemem.. Diyabet 1-2?arkadaşlar merhaba 12 yıllık diyabet hastasıyım geçen hafta heyete girdim. 2 kalp damarı % 20 tıkalı
anjiyo oldum , hiper tansiyon var , şekerden kolayı Diabetik noropati(G63.2*)(G59.0*) var oran ne verirler acaba.