Engelli Raporu Nasıl Alabilirim?

Merhaba ben Umur Duman,

Bugün Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinde Engelli Raporu almak üzere Sağlık Kurulunda bir dizi muayeneden geçtim. Heyet raporunu yarın alacağım ancak doktorlarla görüşmem neticesinde sol gözümdeki görme bozukluğu(%95 görme kaybım var) nedeni ile %32' lik bir oran alabildim. Göz doktoru haricindeki doktorlar sadece sıtandart sorular sorup kontrol etmeden sağlam dediler. Bu konuyla alakalı bana yardımcı olabilirmisiniz? Sağ el işaret parmağım yani yazmak için kullandığım parmağımda kesiğe bağlı his kaybı var ve kullanamıyorum. %8' lik bir oran gerekiyor. bana yardımcı olurmusunuz, ne yapabilirim raporu almak için?

İrtibat Telefonum: 537.706.69.41

Teşekkürler...

Diğer hastalıklarınızıda söyleyeceksiniz. Hepsinin toplamı %40 geçmeli. Yapılacak başka şeyde yok.

bana standart nasılsın iyimisin muhabbetti yaptılar. göz doktoru sağolsun parmağımdaki problemden dolayı ortopedi doktoruyla konuştu ama ortopedist hiç ilgilenmedi. psikiyatri ye hiç girmedim zaten

Senin rahatsızlığın görme ve sağ parmaktaki his kaybı sadece dimi? Başka bir hastalığın sakatlığın varmı?

çok zayıfım 1.81 boyum 53 kiloyum. kemiklerim ince ayakta duramıyorum sürekli ayaklarımda ağrı var ve en ufak zorladığımda ağır kaldırma ve koşma gibi kemiklerim ağrıyo sakatlanıyorum

Geri