Engelli Raporu Yenilersek Oran Düşürme Hakları Var Mı?

Merhaba.
Babam ms hastası. Hastalık son evrede ms omiriliğe kadar indiği için tedavi sonlandırılmıştı.1 ay önce rapor aldık oran %88 çıktı. kbb%12 nöroloji ve fizik ortal oran olarak %86 verdi. Bilmediğimizden dolayı eklenmesi gereken hastalıklarını belirtmedik, psikiyatri ve göz gibi.
Sorum şu tekrar yenileme yaparsak verilen oranlarda bir değişiklik olma söz konusu olabilir mi? yani hastalık da iyileşme yok aksine ilerliyor. Oran düşürme hakları olabilir mi bu durumda? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

Sanıyorum amacınız %90a tamamlamak 86 ile 90 arasında sadece 4 puan görünmesi nedeni ile çok kolay çıkabilir gibi gelse de balthazard formülü devreye girdiğinde bu iş o kadar kolay olmuyor maalesef. Yani basit bir görme sorunu gibi durumlar söz konusu ise hiç etkilemez.
Örneğin buradan tahmini alabileceğini düşündüğünüz oranı yazıp aldığınız rapordaki oranlarıda ekleyin. Ne kadar alırsa %90 alabilir anlarsınız. Şansınız var mı yok mu ayrıca değerlendirirsiniz. Yeni rapor ile oran düşer mi bunun cevabını kimse bilemez. Hatalı hesaplanmıştır düşer yada tersi olur yükselir.

Sanıyorum amacınız %90a tamamlamak 86 ile 90 arasında sadece 4 puan görünmesi nedeni ile çok kolay çıkabilir gibi gelse de balthazard formülü devreye girdiğinde bu iş o kadar kolay olmuyor maalesef. Yani basit bir görme sorunu gibi durumlar söz konusu ise hiç etkilemez.
Örneğin buradan tahmini alabileceğini düşündüğünüz oranı yazıp aldığınız rapordaki oranlarıda ekleyin. Ne kadar alırsa %90 alabilir anlarsınız. Şansınız var mı yok mu ayrıca değerlendirirsiniz. Yeni rapor ile oran düşer mi bunun cevabını kimse bilemez. Hatalı hesaplanmıştır düşer yada tersi olur yükselir.
Öncelikle teşekkür ederim. Evet %90 ulaşmak istiyoruz.Benim bahsettiğim bu hastalık kalıcı hasarlara neden olan gerilemeyen aksine ilerleyen bir hastalık.Üroloji bölümüne de muayene olduk bir test istedi ürodinami testi yaptıramadığımız için puan vermedi yoksa alacaktı.Ayrıyeten göze ne derler bilmiyorum ama ms e bağlı çift görme ve bulanık görme var. Ayrıyeten psikolojik olarak iyi değil ilaç kullanıyor. Bunlar oran arttırır diye düşünüyorum. Diğer oranlar da bu hastalıkta olan bir hasta için düşürmezler diye düşünüyorum.

Geri