Hasbelkader
SMS Activated
Halil bey ÖTV muafiyeti ile Honda CR-V almayı düşünüyordum ancak yönetmelikte yer alan "bütün tekerlekleri motordan güç alan veya alabilen taşıtlar" ibaresi nedeniyle ÖTV muafiyeti dışında olduğunu mu anlamalıyım?
Halil bey ÖTV muafiyeti ile Honda CR-V almayı düşünüyordum ancak yönetmelikte yer alan "bütün tekerlekleri motordan güç alan veya alabilen taşıtlar" ibaresi nedeniyle ÖTV muafiyeti dışında olduğunu mu anlamalıyım?
Tm anliyorum tsk ederim sorularima tam cevap vermiyosunuz ama kardes otv indirimli yazmiyor ozel tertibatli arac kullanmasi uygundur yaziyor ikincisi kod aldiktan sonra b ehliyetim var b engelleye cevirme siralama evrak islemleri neler acaba[MENTION=18040]emre1984[/MENTION] size daha önce 6 aydan uzun süreli raporla ÖTV indirimli araç alınacağını söylemiştim. Dayanak olarakta resmi yazıyı gösterdim. Daha fazla neyi gösterebilirim ki? Bu arada bayilerin dediği değil yasanın, yönetmeliğin dediği geçerlidir. Bu konuda bir tartışma yok yasal açıdan.
Ehliyet kursu yenimi cikti?heyette doktorlar ve makine mühendisi olacak bunlar sizin nasıl bir araç kullanacağınıza karar verecekler (otamatik vites elden gaz vs) raporu aldıktan sonra ehliyet kursuna gideceksiniz sadace direksiyon sınavına gireceksiniz.
Tm tsk edeim ama linkde sorular ve cevaplar varElimden geldiğince sorularına yanıt vermeye çalışıyorum. Ama sen sorularını kopuk kopuk sorduğun ve birden fazla yere aynı soruyu sorduğun için bir türlü bütünlük olmuyor. B sınıfı ehliyeti B engelli sınıfına çevirmek için sırasıyla şurada yazılanları yapman yeterli https://engelliler.gen.tr/f18/b-sinifi-ehliyeti-b-engelliye-cevirme-29150/
Bu arada raporda illada ÖTV indirimi yazmasına gerek yok. "özel tertibatlı araç kullanması araç kullanır" yazması yeterli.
Elimden geldiğince sorularına yanıt vermeye çalışıyorum. Ama sen sorularını kopuk kopuk sorduğun ve birden fazla yere aynı soruyu sorduğun için bir türlü bütünlük olmuyor. B sınıfı ehliyeti B engelli sınıfına çevirmek için sırasıyla şurada yazılanları yapman yeterli https://engelliler.gen.tr/f18/b-sinifi-ehliyeti-b-engelliye-cevirme-29150/
Bu arada raporda illada ÖTV indirimi yazmasına gerek yok. "özel tertibatlı araç kullanması araç kullanır" yazması yeterli.