ömss 2013 atamasında memur olarak atandım acaba bu tayin hakkı ne zaman çıkar? ben ve benim gibi aday memurlarda yararlanabilirmi?birde evimize en yakın kamu kuruluşuna atanabilirmiyiz?cevaplar için şimdiden teşekkürler...
ömss 2013 atamasında memur olarak atandım acaba bu tayin hakkı ne zaman çıkar? ben ve benim gibi aday memurlarda yararlanabilirmi?birde evimize en yakın kamu kuruluşuna atanabilirmiyiz?cevaplar için şimdiden teşekkürler...
ben 2013 ömss ile tkhk uşak ili banaz ilçesi devlet hastanesine atandım. eşim adana da öğretmen. atandıktan 10 gün sonra eş durumu tayini için dilekçe verdim ve 10 gün sonra da dilekçem kabul oldu. 1 ay sonra tekrar adanaya geldim.
nerdeyse 1 hafta oldu torba yasa geçeli arama motorlarında engelliye tayin konusu ile ilgili yeni bi gelişme öğrenemedim...engelliye tayin yasası kabul edildimi acaba?bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşırmısınız
Ne yazıkki bu gibi konularda en çok geri kalan bakanlık bizim bağlı olduğumuz bakanlık ancak bildiğim bir şey var sağlık mazereti tayinini çabuk onaylanır,bunun örneğini bir arkadaşımız da görduk.Açık cte kpss ile atanan bir kardeşimizin ileri tedavisi için ilde imkan olmadığında memleketi konya ya işbaşından 1 ay sonra mazret tayiniyle gitti.Ama geçerli komusyonun hayır demeyeceği bir gerekçe şart.derderbo kardeş senin bilgin varmı bu konuda , millet takır takır tayin oluyor ,özellikle tarım bak. daki arkadaşlar , biz adalet bak. olarak ne yapmamız lazım ? acaba bizim bakanlığada öle bi yazı gelmişmidir ,gelmediysede mümkünmüdür gelmesi ?