Bişey sorucam bu aile kartında yani İnternet bankacılığı var mı halkbankasınınHalkbank şubesine gittim. Kimlik kartımdan da sorgulama yapıldı ve böyle bir hesap tanımlanmış aile kartı verdiler. Sizde gidin sorun yapmayın telaş edilcek bir durum yok.
Halkbank şubesine gittim. Kimlik kartımdan da sorgulama yapıldı ve böyle bir hesap tanımlanmış aile kartı verdiler. Sizde gidin sorun yapmayın telaş edilcek bir durum yok.
İnternet bankacılığında tanımlanacak. Para yatip yatmadigini gorursunuz.Bişey sorucam bu aile kartında yani İnternet bankacılığı var mı halkbankasının
Teşekkür ederim. Ben gene garanti olsun diye 15inden sonra gidicem. Mesaj felan diyen var. Belki gelir mesajİnternet bankacılığında tanımlanacak. Para yatip yatmadigini gorursunuz.
Sen bence Halkbank a git. Kalabalık olmadan hallletBugün Trabzon evde bakım hizmetini aradım bize şu an böyle bir emir gelmedi diye söylediler
Siz bilirsiniz, bana kalırsa işiniz yok ise biran önce alın kartınızı..Teşekkür ederim. Ben gene garanti olsun diye 15inden sonra gidicem. Mesaj felan diyen var. Belki gelir mesaj
Ben aldım bugün kartımı Ankara etimesgut halk bankasından ayrıca hesap mobil bankacılıkta görünmüyor sadece atmden çekim ve market alışverişi olacakmışKartınızı alın diyorsunuzda ben bugün gittim kart vermediler hesap açılmış maaş yatsın sonra dediler
Kartta isim yazıyor mu yoksa aile kartı şeklinde isimsiz mi acaba?Ben aldım bugün kartımı Ankara etimesgut halk bankasından ayrıca hesap mobil bankacılıkta görünmüyor sadece atmden çekim ve market alışverişi olacakmış