Evde bakım maaşları ziraat yerine halk bankasından alınacak

Ben aldım bugün kartımı Ankara etimesgut halk bankasından ayrıca hesap mobil bankacılıkta görünmüyor sadece atmden çekim ve market alışverişi olacakmış
Ya çok saçma şu işlem ya ben havale yapıp diğer hesaptan çekiyordum yakın diye. Yani çocuğum otizmli zaten her dakika bir yere gidemiyorum. Destek olacaklarına kösteklik bu resmen.

47090.jpg
böyle birşey gördüm uygulaması yüklü olan varsa bakabilir mi

sosyal esırgeme dedıkı bu ayın 25 ıne kadar zıraatden alıyorsunuz ama ocak 25 e kadar yanı ocak ayı ıcın halk bankasına gıdıp adınıza kart yapılmıs onu alıyorsunuz dedı

zıraat emeklılerın bankası
yanı halk bankası bıraz daha alt gelır durumu olarak
aıle kartı yanı engellılerı ve maası daha assagı goruldugu ıcın muhtamelen uygulama o yuzden olabılır
engellılerı daha assagıda alt gelır gurubunda gormelerıde hos degıl ne oyle yeşil kart uygulaması yok ramazan ayı yıyecek kartı uygulaması gıbı hoş bir şey değil

Banada açılmış evet galiba halkbankasından alınacak artık ama mobil bankacılık olsa iyi olur hangi devirde yaşıyoruz internetten hesabımızı kontrol edemedikden sonra çok sacma olmuş

Bugün kartı aldik halkbanktan mobil bankacilik yok yine her zamanki gibi işimizi çok kolaylaştırdilar yolunda giden herşeyi bozmak için ellerinden geleni yapiyorlar

Amaç engelliye destekse eğer özünde kartlar eve de gonderilebilirdi,resmi bir açıklama bile yok insanların kafası karıştı

Beni bugün sosyal hizmetler aradı halk bankasına gidip hesap açtırcaksınız diyor hesap açılmış zaten anlamadım gitti kafam iyice karıştı

Hem mağdur ederler, hemde çok güzel birşey yapmışlar gibi haber ve duyuru yaparlar. 1 haftadır millet bu kartın peşinde, sonra da para yattı mı, yatmadı mı? Gidip bankamatikten bakmak zorunda kalacak,
Ama haberin videosuna bakınca sanki iki katı para verilecekmiş gibi bir his uyandırıyor 😊

Bugün gittik Halkbankasına kart onaylanmamış, ay sonu gelin dediler 200 ₺ artı 4 saat zaman şimdiden zarar ettik.
Mağdur edilmekten başka birşey değil...

Biz bugün Halk bankasına gittik hesap açılmış yeni aile kartını aldık isim yazmıyor halk mobilden girdik hesap görünüyor bu ay ziraat bankasından alıcaz ocak ayından itibarende halk bankasından alıcaz.halk mobil indirmeniz lazım.

yatalak olan ablama bakıcı olan bakan annem olarak gorunuyor ama annem yaslandı ve belınde kırıklar oldugu ıcın agrısı yenıden olustu
sımdı hastahane acıller derken yurumesı zorlamaması gerekıyor zaten cok asırı kılolu
sonucta evdekı ıkı hastaya ben bakıyorum

zıraat annemın ustune sımdı halk bankasına annem zor gıder..her ıse ben bakıyorum..bana vermezlermı annemım kımlık gotursem

Annen hastaya bakamıycak durumdaysa bakıcı değişikliği yapın konturole gelirlerse bakıcı hastaya bakamıyorsa sıkıntı olur

ben bakıyırum aynı evdeyız
aslında annem ben dısarkı ıslerı yaparken annem yemegı tepsıyı tasıyıp onune koyuyor yanı yardımlasarak bakıyoruz denebılır ama annem ara ara bacak agrısından yatıyor cunku yıllarca bakıp evden cıkamyınca obez oldu ayaga vuruyor ıs karısık aslında
annem asırı obez dıye arabaya sıgamıyor bınemıyor ambulansta sedyeye sıgmıyor dıye almıyor
yada bankadakılere uzun uzun laf anlatıp yıne stresle ugrasıcaz

ben bakıyırum aynı evdeyız
aslında annem ben dısarkı ıslerı yaparken annem yemegı tepsıyı tasıyıp onune koyuyor yanı yardımlasarak bakıyoruz denebılır ama annem ara ara bacak agrısından yatıyor cunku yıllarca bakıp evden cıkamyınca obez oldu ayaga vuruyor ıs karısık aslında
annem asırı obez dıye arabaya sıgamıyor bınemıyor ambulansta sedyeye sıgmıyor dıye almıyor
yada bankadakılere uzun uzun laf anlatıp yıne stresle ugrasıcaz
Hesap sahibinden başkasına vermezler. Ayrıca annenizin durumu bakıcı olma konusunda sıkıntı yaratabilir. Sizin bakıcı olmanızda sorun yoksa, bakıcı değişikliği isteyin. Bakıcı değişiminde maaş kesintiye uğramaz.Sigortalı çalışıyor olsanız bile, bakıcı olabiliyorsunuz. Anneniz de kendine bakabilecek durumda değilse, ona da rapor çıkartmayı deneyebilirsiniz. Tam bağımlı çıkarsa rapor onun içinde maaş alabilirsiniz.

Geri