Evde bakım maaşları ziraat yerine halk bankasından alınacak

“Ailekart” ve üzerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı logosu ile Troy ödeme sistemi işareti var. Bu tür kartlar genelde şu amaçlar için kullanılır:

Ailekart Ne İşe Yarar?

Bu kart, devletin belirli sosyal destek programları kapsamında ailelere verilen yardım ve sosyal destek ödemelerinin yapılması için kullanılan bir ödeme kartıdır.

Genellikle şu alanlarda kullanılır:

Sosyal yardım ödemeleri almak

— Aile destek ödemeleri

— Şartlı eğitim/sağlık yardımları

— Engelli, yaşlı ya da diğer destek programları

Market, giyim, kırtasiye gibi yerlerde alışveriş yapabilme

ATM’den para çekme (programa göre değişebilir)

Kartın üzerinde temassız ödeme simgesi bulunduğu için POS cihazlarında temassız işlem de yapılabilir.

Özet

Bu kart, devletin ailelere sağladığı sosyal destek ödemelerini güvenli şekilde kullanabilmeleri için oluşturulmuş bir sosyal yardım kartıdır.

halk bankasına gıttım

dedılerkı cep telefonunda halk bank uygulaması yuklu olsun ınternetın olsun oyle gel
cunku ınternetten sıfre sıstemı ıle uygulama kullanmak ıcın gereklı dedıler...evrak ımzalanıyormus uygulama ayarlanıyormus bıde aıle kartı verıyorlarmıs

ustte alanlar dogru duzgun detaylı yazmamıslar..aıle kartında ısım soy ısım falan yok atm standart kartlardan degıl

sadece kart numarası var..bu yuzden e devlette adınıza hesap acıksa gıdebılırsınız

hesap acık oldugu ıcın herhangı bır aıle kart ve uzerınde serı no yazılı kart verıyorlar yanı ılla dıger bankalar gıbı ısım soy ısım yazılı kart degıl

ulasım kartları oluyorya uzerınde serı no yazan o tarz bır sey

bu yuzden her banka subesınden alabılıyorsunuz hemen verıyorlar eve gelmıyor

bakıcı adına hesap acılan banka sube farklı olsada işlemler her halk bankası subeden ucretsız yapılıyor dedı

bu kadar detay yeterlı herhalde..

halk bankasına gıttım

dedılerkı cep telefonunda halk bank uygulaması yuklu olsun ınternetın olsun oyle gel
cunku ınternetten sıfre sıstemı ıle uygulama kullanmak ıcın gereklı dedıler...evrak ımzalanıyormus uygulama ayarlanıyormus bıde aıle kartı verıyorlarmıs

ustte alanlar dogru duzgun detaylı yazmamıslar..aıle kartında ısım soy ısım falan yok atm standart kartlardan degıl

sadece kart numarası var..bu yuzden e devlette adınıza hesap acıksa gıdebılırsınız

hesap acık oldugu ıcın herhangı bır aıle kart ve uzerınde serı no yazılı kart verıyorlar yanı ılla dıger bankalar gıbı ısım soy ısım yazılı kart degıl

ulasım kartları oluyorya uzerınde serı no yazan o tarz bır sey

bu yuzden her banka subesınden alabılıyorsunuz hemen verıyorlar eve gelmıyor

bakıcı adına hesap acılan banka sube farklı olsada işlemler her halk bankası subeden ucretsız yapılıyor dedı

bu kadar detay yeterlı herhalde..
Herkese ayrı bişey söyleniyor bize mobil olmuyor dediler 5 tane kağıt verdiler onları doldurup veriyoz sonra telefona onay kodu geliyor onu bankacılar söylüyoz işlem tamam diyorlar kartı ve kart şifresini nasıl alacagımızı yazan bir kağıt

Birde bakıcı halk bankın herhangi bir şubesine gittiği zaman tek seferde aile kartını alabiliyor muyuz git gel yapmıyoruz demi yardımcı olursanız sevinirim

Geri