Peki açılmışsa vakıfa gidecezmie devlet
Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama
Açılmış e-devletten baktım dediğiniz gibi bankaya gitmem gerekiyormue devlet
Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama
Sağolasın kardeşimacıksa gıdın tabı
Onu ancak para yattığında anlıyabiliriz çünkü bu hesaba para atamıyoruzErkam abi para transferi yapilabilormu bu kartla
Herkese ayrı bişey söyleniyor bize mobil olmuyor dediler 5 tane kağıt verdiler onları doldurup veriyoz sonra telefona onay kodu geliyor onu bankacılar söylüyoz işlem tamam diyorlar kartı ve kart şifresini nasıl alacagımızı yazan bir kağıthalk bankasına gıttım
dedılerkı cep telefonunda halk bank uygulaması yuklu olsun ınternetın olsun oyle gel
cunku ınternetten sıfre sıstemı ıle uygulama kullanmak ıcın gereklı dedıler...evrak ımzalanıyormus uygulama ayarlanıyormus bıde aıle kartı verıyorlarmıs
ustte alanlar dogru duzgun detaylı yazmamıslar..aıle kartında ısım soy ısım falan yok atm standart kartlardan degıl
sadece kart numarası var..bu yuzden e devlette adınıza hesap acıksa gıdebılırsınız
hesap acık oldugu ıcın herhangı bır aıle kart ve uzerınde serı no yazılı kart verıyorlar yanı ılla dıger bankalar gıbı ısım soy ısım yazılı kart degıl
ulasım kartları oluyorya uzerınde serı no yazan o tarz bır sey
bu yuzden her banka subesınden alabılıyorsunuz hemen verıyorlar eve gelmıyor
bakıcı adına hesap acılan banka sube farklı olsada işlemler her halk bankası subeden ucretsız yapılıyor dedı
bu kadar detay yeterlı herhalde..
Onu ancak para yattığında anlıyabiliriz çünkü bu hesaba para atamıyor
Herkese ayrı bişey söyleniyor bize mobil olmuyor dediler 5 tane kağıt verdiler onları doldurup veriyoz sonra telefona onay kodu geliyor onu bankacılar söylüyoz işlem tamam diyorlar kartı ve kart şifresini nasıl alacagımızı yazan bir kağı
Hayır sadece devlet bankalarının atm lerinde geçerliGeçerlimi tüm ATM lerde
Kart için ücret isteniyormuHalkbank şubesine gittim. Kimlik kartımdan da sorgulama yapıldı ve böyle bir hesap tanımlanmış aile kartı verdiler. Sizde gidin sorun yapmayın telaş edilcek bir durum yok.
HayırKart için ücret isteniyormu