3 kez 1'er yıl ara ile hastane yatışı oldu. 3. yatış çalıştığım üniversitenin bağlı bulunduğu hastanede oldu hastane çıkışı sonrasında kurum heyete/hastaneye sevk etti heyet ise çalışamaz raporu verdi. Bu rapora bianen kurum 18 ay ücretli(maaşlı) izin verdi. Heyet raporuna 30(uygulamada 15 günlükmüş) günlük itiraz süresi hakkım sona ermiş bulunmakta. (Kurumun ise itiraz hakkı süresiz bulunmakta rapora, yani atıyorum 12 ay sonra rapora itiraz edip sonrasında verilebilecek çalışabilir raporu kuruma müraacat ile tekrar çalışabilir .)
Her ay kontrolüme aynı doktora gitsem düzenli ilaçlarımı kullansam aynı hastane doktorları 18 ay sonra çalışabilir raporu verebilirler mi?
Çalışma Sürem: 7 yıl 8 ay
Engelli Raporu mevcut süresiz %65: Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelene Şizoaffektif Bozukluk
Vergi İndirimi: Başvuru Yapmadım Yok
Heyet Raporu:
E-Devlet Hizmet Dökümünde aşağıdaki şekilde malulen emekli olunabilir yazıyor:

Her ay kontrolüme aynı doktora gitsem düzenli ilaçlarımı kullansam aynı hastane doktorları 18 ay sonra çalışabilir raporu verebilirler mi?
Çalışma Sürem: 7 yıl 8 ay
Engelli Raporu mevcut süresiz %65: Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelene Şizoaffektif Bozukluk
Vergi İndirimi: Başvuru Yapmadım Yok
Heyet Raporu:
E-Devlet Hizmet Dökümünde aşağıdaki şekilde malulen emekli olunabilir yazıyor: