İkinci Engelliler Konulu Öykü Yarışması

Ben çok roman yazdım ama öyküye hiç bulaşmadım, bir ara liseli bir kızın öyküyle ilgili dersi vardı ona bir öykü yazmıştım 90 almıştı kız, becerir miyim acaba?

lara defalarca sordun defalarca söylendi tekrar söylüyorum yarışma süresi tamamlanmadan dereceye girenler açıklanmayacak yarışma süresi 1 Nisanda sona erecek . Dereceye girenler ise 1- 16 Mayıs arasında açıklanacak ozamana kadar beklemekten başka yapacağınız birşey yok sürekli nezaman açıklanacak diye yazmanız sadece konu başlığını gereksiz yere meşgul etmek anlamına geliyor. Umarım eseriniz başarılı olur bol şans.

pardon,ben gene birşey sorcam.öyküler ekli dosya halınde mi gönderılecek,yoksa normal metın olarak mı?tşkler.

Merhaba arkadaşlar, yarın (24 şubat 2013) TRT Ankara Radyosunda hazırlanıp sunulan Günaydın Türkiye adlı programında "ikinci engelliler konulu öykü yarışmasıyla" ilgili benimle yapılmış roportajı dinleyebilirsiniz. Program sabah 6:30 - 7:30 saatlerinde yayında oluyor. İlgili roportajı program sonrasında sitedede yayınlamayı düşünüyorum. Malum erken bi saat olduğu için dinlemek isteyipte kaçıranlar olabilir.
Programı internet üzerinden dinlemek isteyenler bu linkten dinleyebilir. RADYO 1 - Canlı Dinle - TRT

Merhabalar. Bir şey sorucam. Göndereceğimiz hikayelerin içeriğinde, engelli arkadaşlarımızın yaşadığı sorunları işlemek şart mıdır? Mesela sorunlara hiç değinmeden; bir engelli arkadaşımızın aşk hikayesi, başarı hikayesi tarzında öykülerde yazılabilir mi?

Hayırlı Cumalar. Allah'a emanet olun...

Merhabalar. Bir şey sorucam. Göndereceğimiz hikayelerin içeriğinde, engelli arkadaşlarımızın yaşadığı sorunları işlemek şart mıdır? Mesela sorunlara hiç değinmeden; bir engelli arkadaşımızın aşk hikayesi, başarı hikayesi tarzında öykülerde yazılabilir mi?

Hayırlı Cumalar. Allah'a emanet olun...

Merhaba, bu seneki temamız "engelliler ve yaşam." Aşk'ta başarıda yaşama dair olduğundan işlenebilir tabiki.

bir mi iki eser mi?

ben sadece bir öykü gönderdim, öykümün adı; AŞIKLAR CADDESİ

tek bir öykü ile yarışmaya katılabiliyor muyuz? sadece iki eser ile katılabiliyor yazışmış, başvuru koşullarına. lütfen cevap.

bence kaybedenler biz engellilere kaybetmiş gözüyle bakanlardır. bende bi eser yazcam aslında biraz kendi hayatımla harmanladığım bir yazı. hepinize başarılar..

Geri