İkinci Engelliler Konulu Öykü Yarışması

Elbette iki eserler katılma şartı yok. Söylenen açık. "Bir yarışmacı EN FAZLA İKİ ÖYKÜ" ile katılabilir.

TRT Ankara Radyosu tarafından hazırlanıp sunulan Günaydın Türkiye programında "engelliler konulu öykü yarışmamızla" ilgili yaptığımız roportajın kaydı aşağıdadır.

halil bey tebrik ederim röpörtaj yapmanız etkileyici ve teşvik edici olmuş bu şekilde daha fazla engelli arkadaşımıza duyurmuş olmuşsunuz bu tür çalışmalarınızın devamını diler başarılar diliyorum tüm yarışmacı arkadaşlara

iyi günler.Fırtına adlı yazdığım öykü elinize geçtimi acaba.

Merhaba,
Fırtına adında bir öykü elimize ulaştı. Fakat aynı adla başka biride öyküde yollamış olabilir. Bana özel mesaj yoluyla isminizi yada öyküyü yolladığınız e-mail adresinizi yazarsanız teyid etmiş oluruz.

Yarışmamıza ilgi gösterip katılan değerli arkadaşlar, öykünüzü ilgili mail adresimize ( [email protected] ) bir (1) kere yollamanız yeterli. Bazı arkadaşlarımız aynı öyküyü 1-2 gün arayla tekrar tekrar yolluyor. Buna gerek yok. Mail adresimiz gün içinde 10 larca defa kontrol ediliyor. Dolayısıyla bize gönderilen mailin gelememesi gibi yada gözümüzden kaçması gibi bir durum olmaz.

Merhaba. Birşey sorucam, önceki yarışmada dereceye giren hikayeleri okuma imkanımız var mı?
İnşaallah güzel bir yarışma olur. Bunu ümit ediyorum.

Değerli kardeşim Rahmi Vidinlioğlu'nun engelliler konulu öykü yarışmamızla ilgili çektiği tanıtım videosu

Merhaba yazarlık.tutkudur,

Geçen yıl ki yarışmamıza katılan öyküleri okumak isterseniz aşağıdaki linki açmanız yeterli olacaktır. İçlerinde dereceye girmemiş olsalar dahi inanılmaz güzellikte öyküler var ve ben hala arasıra tekrar tekrar okumaktan çok büyük keyif alıyorum. Yazmak gerçekten bir tutkudur hele yazılan bu şahane eserleri okumak bana göre daha da güzel bir tutku :)

2012 Engelliler Konulu Öykü Yarışmasına Katılan Eserler

Yazarlık tutkusuyla kalın,

Merhaba, iyi çalışmalar.
Kahramanlarım ve Benim Çevrem başlıklı hikayem tarafınıza ulaştı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim, tekrar iyi çalışmalar.

Merhaba,
"Kahramanlarım ve Benim Çevrem" adlı öykünüz elimize ulaştı. İlginiz için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Merhabalar, Güzel çalışmalarınız için kutluyorum. Öykümle desteklemek istedim sizi. "Sek Sek Oyunu" isimli bir öykü göndermiştim. Geldi mi acaba? Elinize ulaşmadıysa tekrar göndermeyi deneyeceğim.

Geri