İş kazası geçirdim. Rapor oranım kaç olur?

Bu verilere göre hangi oranda rapor alacağınızı söylemek çok zor. Ancak, iş kazası veya meslek hastalığı sonucu oluşan hastalık ve özürler nedeniyle Kurumca yetkilendirilen sağlık hizmeti sunucularının sağlık kurulları tarafından verilen raporlara istinaden Kurum Sağlık Kurulunca meslekte kazanma gücü en az % 10 oranında azalmış bulunduğu tespit edilen sigortalı, sürekli iş göremezlik gelirine hak kazanır.

şöyle ben iş kazası yaptım ön çapraz bağ ameliyatı oldum aynı anda menüsküsü aldılar yani bunu ortalaması yokmudur yüzde 3 yada yüzde 5 alan olmuşmudur öğrenmek istediğim bu bilginiz varsa yardımcı olun

Bu bahsettiğiniz hastalıklara oran verilirken hastalığın kişide bıraktığı etkiye bakılarak oran verilir. x kişide bu oran %3 olurken xx kişide daha farklı olabilir. O yüzden birşey söylemek çok zor. DR un detaylı muayenesi gerekli.

yani her şekilde bir rapor oranı çıkıyor doğrumu anladım Ahmet 5 Mehmet 7 oran değişir ama bi oran çıkar yani

Kuvvetle muhtemel alırsınız. Vucudun görünen bölgelerinde (el, yüz vb gibi) yanık izi var mı acaba?

Geri