Halil abı vallahi bu mesajı yeni gördüm. Aslında o raporu saklayacam bazen engelsiz olmak da lazım olabilir Zaten diğer raporum 3 yıl geçerliydi ve vergi indirimi için almıştım ki vergi indirimi alıyorum şuan. Kontrol ettim daha iptal olmamış sanırım haberleri yok 3 yıl sonra vergi indirimi için zaten çıkarmam lazım o zaman çıkaracağım yeni raporu. ( ne zaman rapor alsam süreli veriyorlar, ilk defa sürekli aldım o da %39 )
Bu gün ehliyetimi aldım. Kulanacağı cihaz ve protezler kısmına " özel tertibatlı otomobil" diye ibare geçirmişler. İşitme engelli olduğumu ve araçta tertibar yaptırmadığımı ve yaptırmayacağımı buna gerek olmadığını söylediğimde H sınıfı ehliyet aldığımdan dolayı o ibarenin konulduğunu benım sadece işitme cihazı takmam gerektiğini söyledi bayan bir polis. Sıkıntı yok sanırım
Bu gün ehliyetimi aldım. Kulanacağı cihaz ve protezler kısmına " özel tertibatlı otomobil" diye ibare geçirmişler. İşitme engelli olduğumu ve araçta tertibar yaptırmadığımı ve yaptırmayacağımı buna gerek olmadığını söylediğimde H sınıfı ehliyet aldığımdan dolayı o ibarenin konulduğunu benım sadece işitme cihazı takmam gerektiğini söyledi bayan bir polis. Sıkıntı yok sanırım