benim önceden %46 raporumda testis kanserinden dolayı sol testis alındı+sağ bacakta kısalık incelik yani polio sekeli+atrofi diyor+ Şimdi ise akciğer KOAH var akciğer anormallik leri diyor amfizem var akciğer sönmesinden birkez açık ameliyat geçirdim daha sonra tekrar akciğer sönme oldu bu kez göğüse küçük bir cerrahi işlemle tüp takıldı bununla on günde akciğer deliği kendini onardı+şimdi ise diş etinde başlayan mercimek tanesi kadardı görünen diş ve çene cerrahisi bunu küçük bir ameliyatla alındı patoloji sonuç scc kanseri çıktı ve +plastik cerrahi yönlendim 2 ci ameliyat 3 dişle köküyle kemikte dahil alındı ağız sağ alttan tekrar patoloji sonuç cerrahi sınır temiz değildir geldi +3 üncü ameliyat bir diş daha ve kemikten birazdaha ağız içi sağ alt alındı patoloji temiz geldi+onkolojiye yönlendim pet çekildi sonuç sağ lenflere sıçramış tekrar plastik cerrahi dönüş +4 üncü ameliyat içten ve dıştan kulak atından çene altı ucakadar açılıp bir diş ve kemikten tekrar alınıp lenf bezleri de alınıp titanyum plaka kulak önünden ön dişlerin altına monte edildi +sonrasında tekrar onkolojiye göğüse ana damara port takıldı ve Bir akıllı ilaç ve kemoterapi başladı şu an ikinci kürü beklerken plastik cerrahi ışın almamıda özellikle istedi +gözlerde yakını zor okuyorum uzakta sıkıntı yok ağızda az açılıyor çene bir diş kayık dişler birbirini karşılamıyor sağ taraf boyun dudak dilin sağı kulak başım kulak üstüne kadar uyuşuk ağzımda limon tuzu gibi Demir tadı gibi delik tadlar hissediyorum ışından sonrası ne olur bilmiyorum durumun bu ricam net bilen yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar şimdiden teşekkürler