Kronik bronşit hastalığında hangi oranda rapor verilir?

kronik bronşit hastasıyım bu hastalık bende sık sık atak yapıyor ve yaşam kalitemi çok ciddi düzeyde etkiliyor. önceleri sigara içiyordum son bir yıldır sigarayı bırakmama rağmen pekde bir değişiklik olmadı. halen aktif olarak çalışmaktayım. engelli erken emekliliğinden yararlanmak için sağlık raporu alıcam. engelli haklarından yararlanabilmek için en az %40 rapor almam gerektiği söylendi.
kronik bronşit hastalığında hangi oranda rapor verileceği hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yada daha önce bu hastalıkla ilgili rapor alan arkadaşları bilgi tecrübelerini yazarsa sevinirim..
 
Merhaba, bu türden hastalıklarda rapor oranını kestirmek inanın çok zor. Zira bu ve benzer hastalıklarda hastalığın kendinden çok hastalığın derecesi ve vucuttaki tahribatına göre rapor oranı verilir. Bu değerlendirmeyide en iyi yapacak olan kişi D.R lardır.
O nedenle net bir şey söyleyemiyorum.
 
Geri
Üst