M E B'e Hizmetli Olarak Atananlar İçin İstenen Belgeler

Değerli arkadaşlar hatay meb e hizmetli olarak atandım. kurumla bugün yaptığım görüşmede bakanlıktan kendilerine yazı gelmediğini, yazı geldikten sonra bana telefonla ulaşacaklarını belirttiler. konu hakkında farklı bilgi sahibi olanlar paylaşırlarsa seviniriz.

bende hatay meb e hizmetli olarak atandim.sizinle ayni gun yaptigim gorusmede banada ayni seyler soylendi.istenen evraklar konusunda bilgisi olan varmi yardimci olsaniz.

arkadaslar cuma aksam beni aradilar.hatay merkezde liseye atandim. pazartesi ogleden sonra burada ol dediler.hayirlisiyla goreve baslayacagim insallah.

arkadaslar ben goreve basladim.mudurumde anlayisli fotokopi , telefon ve 4tane odanin temizligini bana verdi.isimden memnunum.Allah herkese hayirlisini versin.atanmayi bekliyen herkesin Allah yardimcisi olsun.

:) Hayırlı, uğurlu olsun arkadaşım. Çiçeği burnunda devlet memuru olmayı başaran tüm arkadaşlara da senin gibi anlayışlı, sevecen müdürlerin denk gelmesi dileğimle,

Meraba kardeş öncelikle hayırlı olsun işin

Meraba kardeş bende özürlü raporu aldım 45 ekpss hizmetli olarak atanma nasıl oluyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi teşekkürler

Arkadaşlar benim bu konularda hiç bir bilgim yok %45 raporum var engelli KPSS nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar benim bu konularda hiç bir bilgim yok %45 raporum var engelli KPSS nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba,
EKPSS Sınavlarını ÖSYM yapıyor.
Başvurular 06.02.18 tarihinde başlıyor; 21.02.2018 tarihinde sona eriyor.
Sınav 22 Nisan 2018'de gerçekleştirilecek.
Sonuçlar 17 Mayısta açıklanacak.
Sınavla ilgili duyuru, istatistik, çıkmış sorulara vb. detaya ÖSYM'nin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Ayrıca kitapçılarda da bu sınavla ilgili materyaller satılıyor.
Aşağı internet adresini yapıştırıyorum.
2017

Bu konuya başka yerde de cevap vermiştim.
Bir de orayı incelemenizi tavsiye ederim.
https://engelliler.gen.tr/f124/ekpss-ve-rehberlik-sorulariniz-icin-aranizdayim-30444/index2.html

Merhaba,
Dilekçeyi, bir kurumdan bir talebiniz olduğunda yazarsınız.
Başvurular daha başlamadı. Dilekçeyi kime ve ne gerekçeyle yazmanız gerektiğini biliyor musunuz?

Geri