Hah buldum. Şu konuyu detaylıca incele salih. http://engelliler.gen.tr/f25/444-al...-saglik-hizmeti-ve-saglik-kurulu-raporu-1897/
Bende rapor için hastaneye mutlaka gitmesi kanaatindeyim ancak arkadaş sosyal fobisi nedeniyle sıkıntılar yaşadığından sanırım doktorla ve kalabalıkla yüzyüze gelme gibi sıkıntılar yaşıyormuş öncelikle bu sıkıntıların hallolması için psikolojik destek şart...Ancak linkteki yazı hastaneye gidemeyecek durumda olanlar için evde rapor düzenleneceğinden bahsetmiş...2022 maaşı için heyet raporu gerekli demek ki, ayrı bir heyet oluşturup evine mi gönderirler bilemiyorum ancak sosyal fobi için uğraşırlarmı ondan emin değilim ne yazık ki, doktorlar psikilojik vakalarda diğer acil vakalar gibi aşırı hassasiyet göstermiyorlar...Fakat yazıda sunulan imkanlarda dikkat çekici ve gerçekten araştırmaya değer...
Evet yanınızda götürseniz daha iyi olur bu noktaya geldiğinize inanın sizin açınızdan sevindim bakın hastaneye gitmeye karar verdiniz bile arkadaşım bu gün nasıl bize açıldıysanız inanın psikiyatri doktorları bu işin yolun yordamını çok daha iyi bilirler...Sanmayın ki, sadece siz bu durumdasınız iyi olacağınız konusunda kanaatim tam yeterki telefonla da olsa yardım isteyin ücretsiz olarak psikologlardan faydalanarak öncelikle ben çok kısa zamanda aşacağınıza inanıyorum doktor korkunuzu yenin sonra da heyet raporu ve sosyal haklarınız için yine siteye çekinmeden sıkıntılarınızı yazın...Sağlıcakla esenlikle ve umutla kalın...
Selam Salih06,
Aslında bu akşam kendi geleceğiniz adına ne kadar büyük bir adım attığınızın farkında mısınız? Bazen insan çaresizse en iyi çare yine kendisi olabiliyor ve siz bunu başardığınız için okudukça sizin adınıza çok mutlu oldum. İyileşmenin bile en güçlü adımı iyileşmeyi istemektir! Cesaretinizden dolayı sizi tekrar kutlar ve hakkınızda en hayırlı sonucun gerçekleşmesi dilerim.
Sağlıcakla kalın,
Yarın gereken yerleri ariyorsun olmadı ise ailenizi senin yerine aile hekimine gönderiyorsunuz. Yanınıza doktor getirmeye randevu alsınlar..
Başka sorunlar olursa buraya yazarsın, hepimiz sana yardımcı olmaya çalışırız.