Rapora itiraz edersek ağır engelli ibareli rapor alabilirmiyiz?

Türk

SMS Activated
Merhaba
Abim diyaliz hastası %91 raporu var fakat ağır engelli yazılmamış raporda kendisi gibi nakil olan böbreği atmış şuan diyalize giren bir arkadaşına ağır engelli raporu verilmiş %92 ile
Abim de başvursa rapor yenileme için ağır engelli alabilir mi ? Sonuçta böbrek hastası %90 ın altına düşmez ama ağır engelli verirler mi ?

Rapora itiraz hakkınız var şansınızı deneyin olmadı hakem hastaneye sevkiniz yapılır oradan çıkacak sonuç kesindir. Böbrek hastalığında ağır engelli raporu alabileceğinizi düşünüyorum.

rizede hakem hastane 42 Rize T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sizde zaten raporu bu hastaneden aldınız sanırım.yinede rize ağlık müdürlüğü ile görüşünüz.giderken raporu da yanınızda götürünüz.allah yardımcınız olsun.

rizede hakem hastane 42 Rize T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sizde zaten raporu bu hastaneden aldınız sanırım.yinede rize ağlık müdürlüğü ile görüşünüz.giderken raporu da yanınızda götürünüz.allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkürler !!!

Geri