Bana kim yardımcı olabilir engel raporm olmamasına ragmen sag 3-4-5 parmak olmadıgından dolayı ehliyet degiştirmede bana engel b ehliyeti çıktı sadece ototmatik vites özel tedribatlı araç kullanbilir diye bayilere gittiğimde baştan 1-2 parmak oldugundan dolayı ötvden faydalanamazsınız dediler peki ben nasıl bir araç kullanacam aldıgım her araxa özel tedribatı nerden bulacam mantıken soruyom size raporumda bu bana veriler kodlar sag müdürlüğün 10.02-35.03-40.11-78-102-47 bu kodla arac alabilirsin diyor vergi dairesi bu kodlar sadece direksiyonda oldugu için 10.04 kodu olmazsa arac alamazsın diyorlar özel tedribat vites debraj gaz bunlardır senn kod bi işe yaramaz dediler neyapacagımı şasırdım
10.04 kodu uygun degil sana diyr ben verecegim kodu verdim bunla alman gerek diyor müdürlük neyapacam anlamadm gitti
Bana kim yardımcı olabilir engel raporm olmamasına ragmen sag 3-4-5 parmak olmadıgından dolayı ehliyet degiştirmede bana engel b ehliyeti çıktı sadece ototmatik vites özel tedribatlı araç kullanbilir diye bayilere gittiğimde baştan 1-2 parmak oldugundan dolayı ötvden faydalanamazsınız dediler peki ben nasıl bir araç kullanacam aldıgım her araxa özel tedribatı nerden bulacam mantıken soruyom size raporumda bu bana veriler kodlar sag müdürlüğün 10.02-35.03-40.11-
Malesef özel tedribat yeterli olmuyor 10.04 kodu istyr vergi dairesiRapora göre evet alabiliyorsunuz özel tertibatlı araç kullanablir yazmasi yeterli
10.04 kodu uygun degil sana diyr ben verecegim kodu verdim bunla alman gerek diyor müdürlük neyapacam anlamadm gitti
Bana kim yardımcı olabilir engel raporm olmamasına ragmen sag 3-4-5 parmak olmadıgından dolayı ehliyet degiştirmede bana engel b ehliyeti çıktı sadece ototmatik vites özel tedribatlı araç kullanbilir diye bayilere gittiğimde baştan 1-2 parmak oldugundan dolayı ötvden faydalanamazsınız dediler peki ben nasıl bir araç kullanacam aldıgım her araxa özel tedribatı nerden bulacam mantıken soruyom size raporumda bu bana veriler kodlar sag müdürlüğün 10.02-35.03-40.11-
Son düzenleme: