Sağ El Lenfödem ÖTV'siz Araç Alımı

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Daha önceden heyetin verdiği %40 civarı bir raporum vardı. Fakat şuanda ÖTV'siz araç almak istiyorum. Meme kanseri sonucunda sağ elimde lenfödem mevcut. (Sağ elim sola göre fark edilebilir şekilde şiş ve büyük).

Bu şekilde ÖTV muaf araç satınalabilir miyim? B ehliyetim mevcut.

Eğer ÖTV'siz araç alabilirsem bunu sadece ben mi kullanabilirim?

Teşekkürler.

Açık konuşmak gerekirse bu durumda ÖTV indirimden yararlanmanız çok güç. Hatta imkansıza yakın diyebilirim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Daha önceden heyetin verdiği %40 civarı bir raporum vardı. Fakat şuanda ÖTV'siz araç almak istiyorum. Meme kanseri sonucunda sağ elimde lenfödem mevcut. (Sağ elim sola göre fark edilebilir şekilde şiş ve büyük).

Bu şekilde ÖTV muaf araç satınalabilir miyim? B ehliyetim mevcut.

Eğer ÖTV'siz araç alabilirsem bunu sadece ben mi kullanabilirim?

Teşekkürler.
Bende bişey sormak istiyorum.Benimde sağ kol 19 lenf alındı engelli raporu almak istedim ftr yüzde 10 vermiş hafif lenfödem yazmış.onkolojide zaten 60tı.raporun aşağısına hiçbir açıklama yazmamışlar ötv den yararlanmak için olumlu yada olumsuz bişey yazması gerek galiba itiraz etmelimiyim birde 5 yıl süreli vermişler bu raporu ne anlama geliyor acaba

satıs danısmanı demıstıkı yuzde 3 raporlu bırıne bıle arac vermısler
yanı engellı ehlıyet alınırsa alınabılır gıbı bır sey mumkun olur
kendınız kullanırsanız oyle alınabılır

aslında sızın gıbı zorlananlara vermelerı lazım cunku pıyasada dede nıne uzerınden tıcarı amacla alan cok kısıye denk gelmıstım
hepsıde zengın ve ıkıncı arabası olan kısılerdı

satıs danısmanı demıstıkı yuzde 3 raporlu bırıne bıle arac vermısler
yanı engellı ehlıyet alınırsa alınabılır gıbı bır sey mumkun olur
kendınız kullanırsanız oyle alınabılır

aslında sızın gıbı zorlananlara vermelerı lazım cunku pıyasada dede nıne uzerınden tıcarı amacla alan cok kısıye denk gelmıstım
hepsıde zengın ve ıkıncı arabası olan kısılerdı
Öyle birşey yok...
Bende bişey sormak istiyorum.Benimde sağ kol 19 lenf alındı engelli raporu almak istedim ftr yüzde 10 vermiş hafif lenfödem yazmış.onkolojide zaten 60tı.raporun aşağısına hiçbir açıklama yazmamışlar ötv den yararlanmak için olumlu yada olumsuz bişey yazması gerek galiba itiraz etmelimiyim birde 5 yıl süreli vermişler bu raporu ne anlama geliyor acaba
5 yılda yeniden rapor almak zorundasınız: Değerlendirme yeniden yapılacak demektir: şu anlamda: Rahatsızlıkta ilerleme varsa oranlar değişebilir.
Heyet raporu alırken her konuda değerlendirilmesi talep ediyorum diyebilirdiniz. O zaman ÖTV değerlendirmesi yapabilirlerdi. Rapor pahalı olacak ama olumsuz değerlendirme gelirse sinirlenmeyin diye yazıyorum.
Önce kendiniz kontrol ediniz kolda görülebilir engel varsa ÖTV den rahat muafiyet alırsınız. Az buz engel yüzünden pahalı rapor almak riski gözönüne alınız.

Raporda boş olan açıklama kısmında hiçbiriyle yazmiyor sadece
SAĞ KOLDA GÜÇ KAYBI VE UYUŞMA TARİFLEYEN HASTANIN NÖROLOJİYE VE
FTR YÖNLENDİRİLMESİ UYGUNDUR.yazıyor ortapedicinin açıklamasında.
Anlamadım ne yapmam lazım bu bölümlere tekrar muayene mi olmam gerek

Ayrıca gözle görülür birşey yok ama elim aşağıda uzun süre 10_15saniye kadar güçlü kaybı oluyor ve elim aşağı düşüyor sonrasında da sağ omuzunda müthiş bir ağrı oluyor

Öyle birşey yok...

5 yılda yeniden rapor almak zorundasınız: Değerlendirme yeniden yapılacak demektir: şu anlamda: Rahatsızlıkta ilerleme varsa oranlar değişebilir.
Heyet raporu alırken her konuda değerlendirilmesi talep ediyorum diyebilirdiniz. O zaman ÖTV değerlendirmesi yapabilirlerdi. Rapor pahalı olacak ama olumsuz değerlendirme gelirse sinirlenmeyin diye yazıyorum.
Önce kendiniz kontrol ediniz kolda görülebilir engel varsa ÖTV den rahat muafiyet alırsınız. Az buz engel yüzünden pahalı rapor almak riski gözönüne alınız.
Zaten rapor almaya gidince ötv için istiyorum dedim

Zaten rapor almaya gidince ötv için istiyorum dedim
Ayrıca gözle görülür birşey yok ama elim aşağıda uzun süre 10_15saniye kadar güçlü kaybı oluyor ve elim aşağı düşüyor sonrasında da sağ omuzunda müthiş bir ağrı oluyor

30 gün geçme ise rapora itiraz et. ÖTV değerlendirmesi için rapora ödeme yaptım buna rağmen ÖTV durum değerlendirme yapılmadı, haksızlığımın giderilmesi talep ediyorum dersiniz.

Geri