Sağlık kurulu heyet öncesinde yapmam gereken var mı !!!

Selam arkadaşlar
Daha önce paylaşımlarım da görüldüğü gibi bir çok hastalığın var
Malulen emekli opamadim
2022 ve evde bakım maaşına müracaat etmek istiyorum
Sistemden ve tedavi ve muayenelerinde gorunmekte ama şimdi ben sağlık kuruluna rande
Almam ve sağlık kurulu muayenelerinde geçmem yeterli olacakmi
Öncesinde bişey yapmam gerekiyor mu mesela kulaktan % 70 duyu kaybı şeker yhksek tansiyin beyin de
Tümör vs şimdi heyet oncesin de bu polikinklereden muayene olup rapor falan almam gerekiyor mu ?
Tşk ederim

Selam arkadaşlar
Daha önce paylaşımlarım da görüldüğü gibi bir çok hastalığın var
Malulen emekli opamadim
2022 ve evde bakım maaşına müracaat etmek istiyorum
Sistemden ve tedavi ve muayenelerinde gorunmekte ama şimdi ben sağlık kuruluna rande
Almam ve sağlık kurulu muayenelerinde geçmem yeterli olacakmi
Öncesinde bişey yapmam gerekiyor mu mesela kulaktan % 70 duyu kaybı şeker yhksek tansiyin beyin de
Tümör vs şimdi heyet oncesin de bu polikinklereden muayene olup rapor falan almam gerekiyor mu ?
Tşk ederim
yok heyetteki doktorlar önce istem açacak sonra tetkiklerini yaptıracaksın önceden yaptirir isen boşa gider tekrar kesin istiyorlar çünkü

Beşiktaş777 kardeşimizin dediği gibi önceden yaptırmak gerçekten gereksiz ve boşa emek olur.

Ama elimizde evraklar varsa boşa değildir.. Bakar yada bakmaz o doktor ve görevlilerin keyfine kalmış.
Örneğin: Duyu kaybı için doktor sizi yeniden odyo ölçümlerine gönderecek. yeni işitme testi raporları isteyecek sizden. Ancak dikkat etmeniz gereken sıfırdan başlamak yerine elinizdeki tetkikleri gösterirseniz.
ODYOMERİST sıfırdan sizi incelemek yerine, elimizdeki o test baz alarak hangi frekansları duymadığınızı, hangi frekansları duyabildiğinizi kontrol eder. ve benzer olmasa da sıfırdan yeni test verir. hızlı ve temiz iş yapmış olur. evraklara bakmam der ama yine de göz atar. yoksa beyninize büyük frekans ile şok dalgası gönderebilir (1-2 dk içinde zonklamadan dolayı test başarılı geçemez)
Ellerinizde önceden aldığınız rapor varsa (e nabızdan gözükmüyorsa) gösteriniz derim. Yeniden işkenceye maruz kalmayalım.

Geri