Hocam zaten benim o hastaneyle çok kötü deneyimlerim var. Askerlik raporu içinde 9 ay boyunca 2 kere elverişli raporu verdiler. 2 itiraz + cimere şikayetle, tekrar inceleme yapılınca 3. seferin sonunda askerliğe elverişli değildir demişlerdi. Teşhislerimi aldığım hastanelerin heyeti engelli raporu vermiyor. İstanbulda engelli raporu veren 2 hastaneyi daha önce muayane olarak ziyaret ettim, hepsi birbirinden kötü olunca ve randevu alabileceğim tarihte bir tek daha önce kötü tecrübe yaşadığım hastanede olunca el mahkum diye gittim. Başhekime itiraz etsem bile sonuç değişmeyecek biliyorum çünkü dediğim gibi yurtdışı ve yurtiçi 3 epikriz ve 3 yıllık tedavi sürecinde olduğum hastalıklara yok diyebilecek kadar kötü niyetli insanlar.
Benim şuan sormak istediğim konu şu hocam size. Heyet beni önce klasik 7 kişilik bölüme gönderdi. Ben o 7 kişiyede gittim bitti, iç hastalıkları beni ekstra 6 bölüme sevketti. Ben 2 bölüme gittim, 4 bölüm kaldı. İşlemleri burda direkt bırakabiliyor muyum? Başka hastaneye gidip şuan randevu isteme hakkım var mı yoksa belli bir süre bekleyip sistemden düşmesini mi bekleyeceğim