Sağlık raporu kullanım amacı ile ilgili ?

bugun %48özürlü raporu aldım ama raporun arkasında raporun kullanım amacında istihdam bos bırakılmıs sosyal yardım isaretli ama en altta 2022 sayılı yasa+tüm engelli haklarından yararlanması yazıyor.sadece ben raporu istihdam için almıstım .farkeder mi arkadfaslar lütfen yardım

bugun %48özürlü raporu aldım ama raporun arkasında raporun kullanım amacında istihdam bos bırakılmıs sosyal yardım isaretli ama en altta 2022 sayılı yasa+tüm engelli haklarından yararlanması yazıyor.sadece ben raporu istihdam için almıstım .farkeder mi arkadfaslar lütfen yardım

benim sorunumda aynı 2022yazıyor en altta,fakat istihdam boş ekpss atanmam durumunda sıkıntı olur mu?cevaplarınız için teşekkürler

Arkadaşlar,

İstihdam için olduğunu mutlaka belirtmelisiniz yani raporunuzda olmaması sizin için özellikle özel sektörde sıkıntı yaratır ve bu yüzden üzerinden çok fazla bir gün geçmeden ilgili hastanenin heyetine raporunuza çalıştırılabilir kutucuğunun işaretlenmesini sağlayınız. Hatta bazı doktorlar altına çalıştırılamayacağı alanlar gibi bir bölüme uzun süre ayakta ve beden gücü gerektiren işlerde çalıştırılamaz diye bir cümleyi de ekliyor inanın bu sizin menfaatinize olacaktır.

Hayırlı istihdamlar dileklerimle,

Arkadaşlar,

İstihdam için olduğunu mutlaka belirtmelisiniz yani raporunuzda olmaması sizin için özellikle özel sektörde sıkıntı yaratır ve bu yüzden üzerinden çok fazla bir gün geçmeden ilgili hastanenin heyetine raporunuza çalıştırılabilir kutucuğunun işaretlenmesini sağlayınız. Hatta bazı doktorlar altına çalıştırılamayacağı alanlar gibi bir bölüme uzun süre ayakta ve beden gücü gerektiren işlerde çalıştırılamaz diye bir cümleyi de ekliyor inanın bu sizin menfaatinize olacaktır.

Hayırlı istihdamlar dileklerimle,

ilgilendiğin için teşekkürler

Rapor alma amacının resmi kurum için önemi olmaması lazım önemli olan kişinin engel durumu , oranı , rapor süresi , birde raporda gereksiz alanlarda var örnegin sosyal yardım ibaresi hastane bu ibareyi niye doldursun , hastane hastanın gelir durumu ile niye ilgilensin çok saçma bir alan gerekçesini hikmetini anlamadığım bir ibare.İyi bir farkındalık bilinirlik çalışması ile bu sorunlar aşılır , basit bir örnek rapor aslı gibidiri için hastaneye gitme şart değil herhangi bir resmi kurumun müdürü bunu yapabilri , fakat bu konuda bile büyük sıkıntılar yaşanıyor , memur korkuyor amir korkuyor anlayacağınız.

Geri