Sağlık Raporuna İtiraz Neticesinde Sonuç Alabilirmiyiz?

öncelikle saygılar sevgiler /sorum söyle kızımın bundan daha önce özürlü raporu başvurdugumuzda zonguldak atatürk devlet hastanesinden alınan rapor sonucu yüzde 35 sürekli bu raporu zonguldak il saglık müdürlügüne itiraz etmiştik orası bize zonguldak ereğli devlet hastanesine yollamıştır orayı gittigimizde yani itaraz raporunu tekrar yaptık burdan alınan sonuçda yüzde 50 oranında verildi zonguldak il saglık müdürlügüde daha önceki raporla yeni alınan raporun arasında fark varmış bize verilen raporun yani yüzde 50 olan raporu istedik vermediler neymişki bununlan her hangi bir yerde işlem olmazmış dediler sizi hakem hastanesi görmesi lazm mış dediler daha sonrası ne olacak dedik bize 3 secenek sordular ya ankara yada istanbul yada koceli hastanesine yönlendirdiler biz ankarayı seçtik peki ankaradan bir sonuç alabilirmiyiz saygılar sevgiler

İtirazınız sonucunda anladığım kadarıyla sizi hakem hastaneye sevk etmişler buradan çıkan sonuç nihai karardır ve değiştirilemez. Hakem hastanesi incelemesi sonunda şuan var olan rapor oranınız yükselebilirde düşebilirde buna yapılan yeni inceleme sonrasında karar vereceklerdir. Söylediğim gibi buradan alacağınız karar değiştirilemez kesin karardır.

benimde sorunum hemen hemen aynı fakat benimki daha ileride yardımcı olursanız çok sevinirim
şanlıurfa devlet hastanesinden 2022 için rapor aldım:%23 itiraz ettim :
itirazım sonucu şanlıurfa balıklıgöl devlet hastanesi de :%33 verdi hakem hastanesine sevk edildim
hakem hastanede %15 verdi

bu oranla 2022 den faydalanamıyoru8m bu durumda ne yapmalıyım

ayrıca kaç ayda bir rapor alma imkanımız var ???

Hakem hastanesi %15 verdiyse işin zor. 6 ay sonra şansını tekrar deneyebilirsin. Ama şansın çok az bana göre.

Geri