ulan resmi gazetenin yayimladigi engel cetveli tablo 3.33.b uzerinden soyluyor gecirilmis yuksek tibial osteotomi ameliyatlari basarili sonuc alt bendinden kişide %13 özürlülüğe neden olur diye ben iki adet yüksek tibial osteotomi ameliyati gecirdim baltazarsız %26 engellilik oranım hekimin art niyeti yuzunden gasp edildi belimde sinir kokune baski yapan ayni cizgide ve ayni seviyede tek dereceli bel fitigi mevcut resmi gazetenin yayimladigi engel cetveli kiside %13 oraninda engellilik durumuna sebep olur diyor fizik tedavi hekimi oradan sıfır puan vermis
DDDD cimere bunlari sikayet etsem tek basina bir sey cikar mi zaten caglayana gidip haklarinda suc duyurusunda bulunup idari dava acacagim da 1,5 sene boyunca bunlarin kafasi rahat etsin istemiyorum. cimer hatti sikayetime bakar mi?
Klinik radikülopati bulguları ile uyumlu, görüntüleme teknikleri ile gösterilmiş, aynı seviye ve aynı tarafta disk hernisi veya cerrahi ile düzelen radikülopati öyküsü vardır. buradaki ibareye durumum tam oturuyor kadın gitmiş 13 oran yerine fıtığıma 0 oran vermiş
DDD
tablo 3.33.b açın inceleyin engel cetvelinde proksimal osteotomi kişide %13 oranında engellilik yazıyor
asgari puan o da
ortopedideki kadın gitmis gecirdigim operasyonlara 0 puan vermis
DD
ben haklı olayım la havle ve la kuvvete
DD
Klinik radikülopati bulguları ile uyumlu, görüntüleme teknikleri ile gösterilmiş, aynı seviye ve aynı tarafta disk hernisi veya cerrahi ile düzelen radikülopati öyküsü vardır. buradaki ibareye durumum tam oturuyor kadın gitmiş 13 oran yerine fıtığıma 0 oran vermiş
tablo 3.33.b açın inceleyin engel cetvelinde proksimal osteotomi kişide %13 oranında engellilik yazıyor
ben haklı olayım la havle ve la kuvvete