A Azata 5 Şub 2017 #1 Ben Paranoid şizofreni hastasıyım.Benim rahatsızlığımdaki olan bir kişilere %40 altında engelli raporu verilir mi...???Clonex 500 kullanıyorum.
Ben Paranoid şizofreni hastasıyım.Benim rahatsızlığımdaki olan bir kişilere %40 altında engelli raporu verilir mi...???Clonex 500 kullanıyorum.
H Hataylı_72 5 Şub 2017 #2 Şizofreni (Paranoid, Hebefrenik, Katatonik, Ayrışmamış, Basit Tip Şizofreni ile Post-Şizofrenik Depresyon ve Kalıntılı Şizofreniyi içerir) Engel Oranı % Tedaviyle çalışabilen 45 Tedaviye rağmen çalışma olanağı olmayan 80
Şizofreni (Paranoid, Hebefrenik, Katatonik, Ayrışmamış, Basit Tip Şizofreni ile Post-Şizofrenik Depresyon ve Kalıntılı Şizofreniyi içerir) Engel Oranı % Tedaviyle çalışabilen 45 Tedaviye rağmen çalışma olanağı olmayan 80
A Azata 5 Şub 2017 #3 Hataylı_72' Alıntı: Şizofreni (Paranoid, Hebefrenik, Katatonik, Ayrışmamış, Basit Tip Şizofreni ile Post-Şizofrenik Depresyon ve Kalıntılı Şizofreniyi içerir) Engel Oranı % Tedaviyle çalışabilen 45 Tedaviye rağmen çalışma olanağı olmayan 80 Genişletmek için tıkla ... Sağol benimde almak istediğim cevap buydu..
Hataylı_72' Alıntı: Şizofreni (Paranoid, Hebefrenik, Katatonik, Ayrışmamış, Basit Tip Şizofreni ile Post-Şizofrenik Depresyon ve Kalıntılı Şizofreniyi içerir) Engel Oranı % Tedaviyle çalışabilen 45 Tedaviye rağmen çalışma olanağı olmayan 80 Genişletmek için tıkla ... Sağol benimde almak istediğim cevap buydu..