Sohbet Odasına Cep telefonu ve tabletten giriş

DORLION

SMS Activated
Sohbet kısımına girmek için .Cihazınızın arama tarayıcısına GOOGLE PUFFİİ PLAYER FREE yazıp indirin . Cihazınızın modelini belirten yere tıklayın .. İndirdikten sonra puffii player free bölümünde start yazan yere basın . Arama bölümüne sitemizin adını yazın . Sohbetimizde hemen açılacaktır . PUFFİİ PLAYER FREE ücretsiz uygulamadır .

Bilgiler için teşekkürler DORLİON. Bende tamda bu konuyu yazmak için siteye girmiştim ki senin yazını gördüm isabet olmuş. Ben bu sabah android telefonlar için kendinden flash desteği olan "Puffin web browser"i indirip sohbet odasına giriş yaptın. Sorunsuz çalışıyor. Senin bahsettiğin uygulamada bunun bir benzeri olsa gerek.
Not: Android telefonunuzdan "play store'ye" Puffin web browser yazıp kendinden flash lı tarayıcıyı indirebilirsiniz.

Telefonla sohbette yazışmak resmen bir işkence :) Bunun bende farkındayım ama bazı arkadaşların başka imkanları olmadığından veya belli saatlerde sadece internete cepten girebildiklerinden böyle bir istekleri oldu. Bizde ona istinaden bilgilendirme yaptık.

Gayet tabi bir de tableti olanlar var. Kocaman telefonu olanlar da var. Onlar için de gayet uygun.

....Bu logo çıkacak karsımıza yüklerken :)
Ekran Alıntısı.JPG

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    21.5 KB · Görüntüleme: 342
Sohbet odasına cep telefonu ve tabletten giriş

Puffin Web Browser Free programını indirmek için önce aşağıdaki bağlantıya; daha sonra açılan sayfada resimde görüldüğü gibi Yükle ye tıklamanız yeterli..

2014-11-25_030027.jpg

Google play indirme sayfasına bağlanmak için Tıklayınız: Puffin Web Browser Free

Ekli dosyalar

• 2014-11-25_030027.jpg
    2014-11-25_030027.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 266
masaüstü bilgisayar ile sohbet odasına girdim.
Normalde ilk girdiğim an yazışma yapabiliyordum. bir kaç kez yazıştım.
derken özel görüşme yaptım birkaç kez ancak ertesi gün;
Bilgisayardan sohbet odasına girildiğinde ilk yaptığım gibi yazışma imkanım yok oldu. İlle de özel görüşme yaptırıyor. Genele yazamıyorum yani...

Bir yerde hata mı yaptım

Geri