Zaur 6 Tem 2015 #1 Selam, arkadaşlar t-sandalye ıçın taşıma aracı örnekleri suna bilirmisiniz amma maksimum t-sandalye tutum yeri olanları olsun?
Selam, arkadaşlar t-sandalye ıçın taşıma aracı örnekleri suna bilirmisiniz amma maksimum t-sandalye tutum yeri olanları olsun?
Halil Yılmaz Yönetici Yönetici 6 Tem 2015 #2 Zaur soruyu anlayamadım. Nasıl bir taşıma aracından bahsediyorsun?
Zaur 7 Tem 2015 #3 Minivan, engelli insanları t-sandalyesi ile reabilitasyon merkezine götürüb getirmesi üçün amma bir seferde daha çok t-sandalye tutumu olanlarından.
Minivan, engelli insanları t-sandalyesi ile reabilitasyon merkezine götürüb getirmesi üçün amma bir seferde daha çok t-sandalye tutumu olanlarından.
Zaur 20 Tem 2015 #4 Daha çok araba kullanıcısı için yer kapasiteli minibus. (En az 6 araba kapasiteli olması iyi olurdu) Sutton Community Transport | Photos Wheelchair Accessible Minibus Vehicles | Accessible Minibuses
Daha çok araba kullanıcısı için yer kapasiteli minibus. (En az 6 araba kapasiteli olması iyi olurdu) Sutton Community Transport | Photos Wheelchair Accessible Minibus Vehicles | Accessible Minibuses